Omgeving drenthe Overijssel

Bruids-
haar
tot aan fotografie

Mooibewust fotografie, visagie en haar

Met mijn passie voor make-up en haar wil ik mensen zich zelfverzekerder laten voelen. Zowel voor als achter de camera. Samen met Mieke zorgen wij ervoor dat jouw waardevolle momenten perfect worden vastgelegd. Elke look is maatwerk en past perfect bij jouw gezicht en haar.

 

Mooibewust fotografie, visagie en haar

Naast StudioMieke wil ik mensen de mogelijkheid geven om meer dan alleen een mooie en waardevolle foto te geven. Door het haar en visagie wordt de foto echt af en voelt het model zich vaak extra zelfverzekerd. Dit geeft een enorme boost voor op de foto’s.

Fotografie visagie en haarstyling

Fotografie, visagie en haar

Jouw persoonlijke
stylist en fotografe.

Visagie

Ben je op zoek naar een persoonlijke, unieke look? Wij zorgen dat je jezelf blijft maar dan wel op de allermooiste manier! ​

Haar (styling)

Samen gaan we op zoek naar jouw unieke en persoonlijke kapsel. Wij geven vakkundig advies waarbij jouw wensen centraal staan.

Fotografie

Zowel in de studio als op locatie schieten wij de perfecte foto's van het perfecte moment.

Bekijk voorgaande looks & foto's

Bruidskapsels, visagie en prachtige studio foto's

Blijf op de hoogte

Volg en neem een kijkje bij ons achter de schermen. Nieuwe looks, trends en nog veel meer. 

Zien we jou online?

Wil jij ook het perfecte plaatje?

Mooi bewust

Mooibewust staat klaar met het perfecte plaatje voor de meest waardevolle momenten. Bruiloften, portfolio shoots, zakelijke portret foto’s en nog veel meer.

Mooibewust bestaat uit een ondernemende fotografe en een creative Muah Artist. Samen vormen zij het perfecte team voor het perfecte plaatje. Met afgeronde studies en vele ervaring staan zij voor jou klaar.  

Ga je binnenkort trouwen? Wil je een nieuwe LinkedIn foto? Of wil je een échte professionele foto voor jezelf? Dan helpen wij jou daar graag bij. Zowel op locatie als in onze studio schieten wij de perfecte foto met de perfecte look. Wij werken in omgeving Drenthe en Overijssel. 

 Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy.