Center Parcs De Huttenheugte familie shoot. Hét uitje voor jullie vakantie.

Familie natuur

Samen maken we de mooiste familie foto’s in de prachtige omgeving van het park. Op 5 minuten rijden ligt een prachtige tuin. Of laten we op het park zelf de mooiste plekken opzoeken! Samen maken we de meest waardevolle foto’s en blijft deze vakantie voor altijd dichtbij.

 
Fotograaf coevorden

Familie studio

Wil je samen met het gezin of van je kinderen een prachtige studio foto? Dat kan! Binnen 10 minuten ben je bij mijn fotostudio waar we de mooiste tijdloze foto’s maken. Strak, modern en prachtig. Een geweldig uitje bij zowel mooi als slecht weer!

Familie fotoshoot Drenthe Overijssel

Familie Industrieel

Bij StudioMieke bieden we tevens de mogelijkheid voor een unieke en stoere industriële fotoshoot op bijzondere locaties. Als je op zoek bent naar een fotogenieke omgeving met een industriële uitstraling, dan is een industriële shoot bij StudioMieke de perfecte keuze!

 

 
Fotograaf coevorden

Center Parcs De Huttenheugte familie shoot

Leg jullie familie vast nu jullie eindelijk samen zijn.

Waarom wachten? Boek nu een fotoshoot bij StudioMieke en leg de prachtige momenten met je gezin of familie vast. Samen maken we van de fotoshoot een vrolijke en gedenkwaardige gebeurtenis. De professionele resultaten zullen je blijvende herinneringen bieden die je keer op keer kunt koesteren.

 

Wacht niet langer en boek nu een fotoshoot

De foto's die we maken zijn blijvende herinneringen voor altijd.

Foto service

Bij StudioMieke ben je aan het juiste adres om jouw favoriete foto’s te laten afdrukken op hoogwaardige materialen zoals canvas, aluminium of plexiglas. We begrijpen dat jouw mooiste herinneringen het verdienen om op de best mogelijke manier te worden vastgelegd, en daarom bieden we prints van uitstekende kwaliteit.

Professionele kwaliteit

Breng jouw foto's tot leven

industriële familie shoot Pand Oko

Volg jij Studiomieke al op social media?

Mis niets van de laatste prachtige foto’s, inspirerende verhalen en leuke behind-the-scenes content van StudioMieke! Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en acties en laat je inspireren voor jouw eigen onvergetelijke fotoshoot.

 

Klik en volg

Center Parcs De Huttenheugte familie shoot.

Studio Mieke in het kort

Studio Mieke werd opgericht in december 2021 met als missie het vastleggen van spontane en unieke herinneringen met een eigen uitstraling. We begrijpen dat herinneringen kostbaar zijn en daarom leggen we ze vast in prachtige en professionele foto’s die de tijd even stilzetten en waar je altijd op terug kunt kijken.

Bij Studio Mieke staat klanttevredenheid centraal. We denken graag met je mee over je wensen en mogelijkheden, of het nu gaat om de locatie, het tijdstip van de fotoshoot of eventuele aanpassingen aan de foto’s. Ons doel is om een persoonlijke en betrokken ervaring te bieden, zodat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Naast onze specialisatie in fotografie, hebben we bij Studio Mieke ook expertise op het gebied van grafische vormgeving. We creëren persoonlijke en unieke gelegenheidskaarten met veel liefde en passie. Deze kaarten hebben een eigenzinnige uitstraling en vormen een geluk in een envelop voor elke gelegenheid.