StudioMieke maakt foto's in Gramsbergen en de omliggende gebieden.

Familie fotoshoot

Bij StudioMieke worden jouw familieleden op een spontane en unieke manier gefotografeerd, waarbij hun mooiste kanten worden belicht. Dit kan plaatsvinden op een mooie locatie buiten of in de studio.

New Born

De bijzondere tijd van de komst van een kindje verdient absoluut een fotoshoot. Bij StudioMieke kan dit zowel bij jou thuis in een ontspannen sfeer als in de prachtige studio. Hierbij staan zowel jouw kindje als het gezin centraal.

Duo portret

Ontdek hoeveel jij en je broer of zus op elkaar lijken met een uniek duoportret waarbij jullie twee hoofden worden samengevoegd tot één portret. Dit is een fantastisch cadeau voor je ouders of gewoon leuk om zelf te hebben.

Verjaardag & Cake Smash

Gefeliciteerd, jouw kindje wordt 1 jaar! Dit betekent dat het tijd is voor een fantastische cake smash fotoshoot in de studio. StudioMieke biedt speciale thema’s en decoraties voor verjaardagen van alle leeftijden. Deel een prachtige en unieke foto van deze speciale dag!

Koppel shoot

Bij StudioMieke worden jullie band en liefde op een spontane en unieke manier vastgelegd. Of je nu kiest voor een warm welkom in de studio of liever foto’s laat maken op een prachtige locatie in de natuur, StudioMieke zorgt voor een bijzondere ervaring.

Aanzoek en trouwen

Een van de meest memorabele momenten in het leven… StudioMieke zorgt ervoor dat jullie deze belangrijke dag nooit zullen vergeten en elke dag kunnen terugkijken op deze bijzondere en waardevolle herinnering.

Vriendinnen shoot

Een unieke en supergezellige vriendinnenshoot op locatie of in de fotostudio zou toch bovenaan jullie vriendinnen bucketlist moeten staan! StudioMieke zorgt voor een onvergetelijke tijd en legt de mooiste momenten vast op foto, zodat jullie deze voor altijd kunnen koesteren.

Zwangerschap

Het vastleggen van jouw zwangerschap is een van de meest magische momenten die er zijn. StudioMieke zorgt ervoor dat deze prachtige tijd wordt vereeuwigd tijdens de fotoshoot, of het nu in de fotostudio is of op een prachtige locatie in de natuur.

Event & zakelijk

Heeft jouw bedrijf behoefte aan nieuwe foto’s of staat er een evenement op de planning? Investeer dan in een professionele fotograaf die de beste aspecten en momenten voor altijd vastlegt. StudioMieke mist geen enkel detail en denkt actief met je mee.

Fotograaf Gramsbergen

De regio Gramsbergen en de omgeving

StudioMieke legt alle waardevolle momenten vast, van familieshoots tot bedrijfsfoto’s, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Met een sfeervolle fotostudio in Stieltjeskanaal, gelegen naast Coevorden, is StudioMieke gevestigd in de regio en vaak te vinden op diverse locaties zoals Bargerveen, Hardenberg, Slagharen en nog veel meer.

Kun jij het waarmaken?

Geniet en koester waardevolle herinneringen met prachtige foto's.

Fotograaf Gramsbergen Drenthe en Overijssel

Volg en bekijk voorgaande fotoshoots.

Fotografie visagie haarstyling

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke opgericht met als doel het vastleggen van spontane en unieke herinneringen met een persoonlijke touch. Het leven gaat snel voorbij en herinneringen vervagen snel. Met professionele foto’s leg ik kostbare momenten vast om er voor altijd op terug te kunnen kijken. Studio Mieke streeft naar 100% tevredenheid en denkt graag met je mee over de locatie, tijd en stijl die bij jou past.

Naast fotografie is Studio Mieke gespecialiseerd in grafisch vormgeven en het maken van unieke gelegenheidskaarten. Elke gelegenheid verdient een persoonlijke en unieke kaart, gemaakt met liefde en aandacht voor detail. Het is immers een stukje geluk in een envelop.