StudioMieke fotografeert in Gramsbergen en omgeving

Familie fotoshoot

Jouw familie wordt op een spontane en eigen manier vastgelegd. StudioMieke zet de mooiste kanten op de foto op een prachtige locatie of in de studio. 

New Born

Een bijzondere tijd die zeker een fotoshoot verdient. Aan huis in een ontspannen setting of prachtige studio foto’s. Jouw kindje en het gezin staan centraal. 

Duo portret

Kom erachter hoeveel je op je broer of zus lijkt! Een uniek duo portret waarbij jullie twee hoofden samenkomen tot een hoofd/portret. Een geweldig cadeau aan je ouders of om zelf te hebben.

Verjaardag & Cake Smash

Hoera je kindje word 1! Dan is het natuurlijk tijd voor een geweldige cake smash shoot in de studio. Voor alle verjaardagen en leeftijden zijn er speciale thema’s en versieringen. Deel met je verjaardag een geweldige en unieke foto.

Koppel shoot

StudioMieke legt jullie band en liefde op een spontane en unieke manier vast. Voel je welkom in de studio of laat foto’s maken op een prachtige natuurlocatie. 

Aanzoek en trouwen

Een van de mooiste momentent uit je leven… StudioMieke zorgt ervoor dat jullie deze grote dag nooit meer vergeten en elke dag weer terug kunnen kijken op deze bijzondere en waardevolle dag.

Vriendinnen shoot

Dit moet toch op jullie vriendinnen bucket list staan? Een unieke en mega gezellige vriendinnenshoot op locatie of in de fotostudio! Een onvergetelijke tijd met de mooiste foto’s voor altijd.

Zwangerschap

Jouw zwangerschap is een van de meest magische momenten om vast te leggen. Tijdens de shoot wordt dit prachtige vastgelegd in de fotostudio of op een prachtige natuurlocatie. 

Event & zakelijk

Is jouw bedrijf toe aan nieuwe foto’s? Of staat er een event op de  planning? Investeer dan in een professionele fotograaf die de beste aspecten en momenten vastlegt voor altijd. StudioMieke mist geen detail en denkt mee.

Fotograaf Gramsbergen

Gramsbergen en omstreken

Van familieshoots tot aan bedrijfsfoto’s. StudioMieke legt alle waardevolle momenten vast. Voor zowel zakelijk als particulier. StudioMieke is gevestigd in Coevorden en bezit over een sfeervolle fotostudio in Stieltjeskanaal. (Naast Coevorden). Bargerveen, Hardenberg, Slagharen en nog veel meer locaties waar StudioMieke ook vaak te vinden is. 

Maak jij het waar?

geniet en kijk terug met waardevolle foto's

Fotograaf Gramsbergen Drenthe en Overijssel

Volg en bekijk voorgaande fotoshoots.

Fotograaf Coevorden

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke in leven gebracht. Ik wilde spontane en mooie herinneringen vastleggen die niet standaard zijn en eigenheid uitstralen. Herinneringen zijn waardevol. Je vergeet snel de tijd en het leven vliegt voorbij. Met de mooie en professionele foto’s leg ik de tijd voor je stil om er altijd op terug te kunnen kijken. Studio Mieke gaat voor 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Hoe jij het wilt, waar je het wilt en wanneer je het wilt. Ik pas mij aan waar nodig en lever naar wens.  

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in grafisch vormgeven en het maken van gelegenheidskaarten. Voor elk moment een unieke en persoonlijke kaart. Deze kaarten worden gemaakt met veel liefde, passie en een randje eigenheid. Het is tenslotte een geluk in een envelop.