Omgeving drenthe Overijssel

Wij verzorgen het gehele plaatje.

Trouwfotograaf, visagie en haar

Met mijn passie voor make-up en haar wil ik mensen zich zelfverzekerder laten voelen. Zowel voor als achter de camera. Samen met Mieke zorgen wij ervoor dat jouw waardevolle momenten perfect worden vastgelegd. Elke look is maatwerk en past perfect bij jouw gezicht en haar.

 

Fotograaf Coevorden

Naast StudioMieke wil ik mensen de mogelijkheid geven om meer dan alleen een mooie en waardevolle foto te geven. Door het haar en visagie wordt de foto echt af en voelt het model zich vaak extra zelfverzekerd. Dit geeft een enorme boost voor op de foto’s.

Trouwfotograaf, visagie en haar

Fotografie, visagie en haar

Jouw persoonlijke
stylist en fotografe.

Visagie

Ben je op zoek naar een persoonlijke, unieke look? Wij zorgen dat je jezelf blijft maar dan wel op de allermooiste manier! ​

Haar (styling)

Samen gaan we op zoek naar jouw unieke en persoonlijke kapsel. Wij geven vakkundig advies waarbij jouw wensen centraal staan.

Fotografie

Zowel in de studio als op locatie schieten wij de perfecte foto's van het perfecte moment.

Bekijk voorgaande looks & foto's

Bruidskapsels, visagie en prachtige studio foto's

Blijf op de hoogte

Volg en neem een kijkje bij ons achter de schermen. Nieuwe looks, trends en nog veel meer. 

Zien we jou online?

Services
Onze diensten in één overzicht

Mooibewust maakt van elke foto een kunstwerk. Door middel van perfecte visagie en haarstyling sta jij vol zelfvertrouwen voor de camera. Wij werken met alle wensen die jij aangeeft. Alvorens wordt dit besproken en krijg je een moodboard op maat. *indien dit in het pakket zit.

Zwangerschap is een bijzondere tijd die vastgelegd moet worden. Mooibewust maakt prachtige foto’s van jouw kleine wonder. Ook laten we jou als moeder stralen en krachtig poseren. Mooibewust heeft doeken en kleding beschikbaar.

Klik hier voor de pakketten

Zakelijke foto’s voor op je CV, Portfolio, website of een ander platform? Mooibewust zet jou op een krachtige manier neer en verzorgt de gehele look. Professionele foto’s zijn een belangrijke investering voor jouw onderneming en marktpositie.

Klik hier voor de pakketten

Nieuwe en professionele profielfoto nodig voor op bijvoorbeeld LinkedIn? Mooibewust maakt krachtige foto’s en zet jouw eigenheid op de foto. Visagie en haar kan hierin een goede toevoeging zijn. MuahManon is gespecialiseerd in fotografie visagie.

Klik hier voor de pakketten

Ga voor een totaalpakket. Fotografie, visagie en haarstyling in één! StudioMieke en Muahmanon zijn op elkaar ingespeeld en zorgen ervoor dat jij als bruid de gehele dag straalt. Zowel op de foto’s als op de dag zelf.

Klik hier voor de pakketten

Wil jij ook het perfecte plaatje?

*BELANGRIJK: U geeft Mooibewust automatisch alle toestemming om de foto’s te gebruiken voor commerciële en/of promotie doeleinden op internet. Zoals: Portfolio, Social media etc. Indien bezwaar; neem contact op met Mooibewust.

Na het voltooien van bovenstaand formulier, ontvangt u binnen 24 uur een bevestigingsmail van Mooibewust.

Persoonlijke gegevens zijn verplicht voor de administratie. Hier wordt verder niks mee gedaan en blijft tussen de klant en Mooibewust.

Mooi bewust

Mooibewust staat klaar met het perfecte plaatje voor de meest waardevolle momenten. Bruiloften, portfolio shoots, zakelijke portret foto’s en nog veel meer.

Mooibewust bestaat uit een ondernemende fotografe en een creative Muah Artist. Samen vormen zij het perfecte team voor het perfecte plaatje. Met afgeronde studies en vele ervaring staan zij voor jou klaar.  

Ga je binnenkort trouwen? Wil je een nieuwe LinkedIn foto? Of wil je een échte professionele foto voor jezelf? Dan helpen wij jou daar graag bij. Zowel op locatie als in onze studio schieten wij de perfecte foto met de perfecte look. Wij werken in omgeving Drenthe en Overijssel. 

 Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy.