Geluk in een envelop

Vertel jouw boodschap op een unieke en eigen manier. Op maat, of kies een van de ontwerpen. 

Verstuur een unieke kaart naar al jouw vrienden en familie. Speciaal gemaakt voor jou. Bij elke gelegenheid past een unieke kaart. Geboorte, bruiloft, jubileum of een verjaardag? Vertel jouw boodschap op een unieke manier. StudioMieke maakt kaarten die te mooi zijn om weg te gooien. Ook een kaart is een herinnering voor altijd.

gelegenheidskaarten

Maak jij het waar?

Zie jij je eigen kaart al helemaal voor je? Of ben je benieuwd wat mogelijk is? StudioMieke maakt graag tijd voor jou. Van gemaakte ontwerpen tot aan een kaart op maat.

Vormgeving naar wens

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Formaat en papier naar wens

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Uniek en helemaal van jou

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet

Gelegenheidskaarten StudioMieke

StudioMieke maakt gelegenheidskaarten naar wens. Ik luister naar jouw wensen en maak meerdere versies. We gaan door tot 100% tevredenheid. StudioMieke biedt verschillende soorten papier, drukwijzen en extra’s. Denk aan een prachtige lakzegel op de envelop tot aan droogbloemen aan de kaart. Een kaart met een speciaal randje. Voor alle gelegenheden is er toepasselijk kaartje. Een geboorte, trouwdag of misschien wel een groot feest? Ik ga voor geluk in een envelop en de blije gezichten bij jouw ontvangers. 

Wil jij jouw kaart helemaal eigen maken? Laat een prachtige foto maken die ik verwerk in de kaart. Kijk ook eens op Instagram en Facebook voor eerder gemaakte kaarten.

Kaart Coevorden