Kerst fotoshoot Coevorden
Chocolade bad shoot

It's Christmas baby"

Laat een unieke en waardevolle kerstfoto maken van jouw lieve kindje. StudioMieke biedt verschillende decor settings aan voor verschillende leeftijden. Kan je baby al zelfstandig zitten? Ga dan voor een gave choco bad setting met mega marshmallows….

Kerst fotoshoot baby

StudioMieke beschikt over een professionele studio waar iedereen welkom is. Van Newborn tot oudere kinderen. Voor elke leeftijd een unieke en leuke setting.

Boek nu een shoot voor jouw lieve kindje, of geen een shoot cadeau! StudioMieke heeft hierbij passende cadeaukaarten.

mini kerst shoot

Ook dit jaar zijn er weer mini kerst shoots bij StudioMieke. Verstuur een prachtige kerstkaart  met de foto van jouw kindje. Tijdens de hele shoot zijn jullie als ouders erbij. Het is dan ook mogelijk dat je zelf ook op de foto gaat met jullie kind(jes). Benieuwd wat voor shoots ik nog meer doe? En wat de prijzen zijn? Klik dan hieronder. 

Kerst fotoshoot baby

Wees er snel bij. Vol = vol

Nog enkele plekken vrij. Boeken kan tot uiterlijk december.

35%

kerst shoot baby

Een
unieke kerst.

Kerstfotoshoot Coevorden

Gebruik de foto niet alleen voor online media, maar krijg er een persoonlijke kerstkaart bij! Neem nu een geheel compleet pakket en krijg een kerststoot met kerstkaarten erbij. Wees trots op jouw gezin en de prachtige kerstfoto die je hebt laten maken. 

StudioMieke is gespecialiseerd in het fotograferen van Newborn tot aan families. Ik zorg dat iedereen op zijn of haar gemak is en de shoot een échte belevenis word. Spontaan, lachen en jezelf zijn staat bij StudioMieke voorop.

Fotograaf Coevorden

Een bijzonder cadeau

Tijdens kerst draait alles om het samenzijn met je geliefden. Maar hoevaak leg jij dit eigenlijk vast? Foto’s zijn waardevolle herinneringen die je voor altijd vast kunt houden. Laat spontane en ongedwongen kerst foto’s maken en verstuur die naar al jouw vrienden en familie. Laat zien hoe trots je bent.