Kerst Choco bad familie Baby SHOOT

Ben jij klaar voor een onvergetelijke kerst? Laat jouw kind heerlijk dobberen in een chocolade bad vol marshmallows, of maak een unieke kerstfoto met het hele gezin. 

Services

Boek nu snel een plekje voor de (mini)kerst shoots!

Hoe ga jij dit jaar kerst tegemoet? StudioMieke biedt verschillende kerst fotoshoots aan. Voor iedere leeftijd een unieke shoot. Verstuur naar iedereen de prachtige kerstfoto en laat zien hoe trots jij bent. 

In november staan de mini shoots al gepland! Zorg dus dat je op tijd bent voor een plek. (17 & november).

Kerst fotoshoot

Ga met het gezin of je familie op pad voor een prachtige kerstfoto. De kerstfoto’s worden gemaakt in een prachtige dennenbomen plaats. Dé perfecte kerst setting voor een onvergetelijke kerst foto.

Tip: Gebruik de foto’s op de unieke kerstkaart die je kan bestellen!

Geen zin in een saaie kerstfoto? Dan is dit écht iets voor jouw baby of dreumes!

Je baby of dreumes mag heerlijk dobberen in een chocolade bad met mega marshmallows… Hoe lekker!

Breng de magie van Kerstmis tot leven met onze unieke Kerst Mini Shoots, waarbij je de kans krijgt om samen met de echte Kerstman op de foto te gaan!

De kerstman komt naar de studio!

Op 17& 18 november komt de kerstman speciaal voor jullie naar de studio! Ga op de foto met de échte kerstman en krijg een (heerlijke) verrassing… (Alleen als je lief bent natuurlijk…)

Breng de magie van Kerstmis tot leven met onze unieke Kerst Mini Shoots, waarbij je de kans krijgt om samen met de echte Kerstman op de foto te gaan! Op 17 en 18 november transformeren we de studio in een betoverende kerstsetting, speciaal ontworpen om prachtige, onvergetelijke foto’s te maken.

Wacht niet langer en boek nu je plek voor deze exclusieve ervaring! Onze Kerst Mini Shoots zijn perfect voor gezinnen, kinderen, koppels en individuen die op zoek zijn naar een bijzondere manier om de kersttijd vast te leggen.

Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Maak dit kerstseizoen extra speciaal met StudioMieke’s Kerst Mini Shoots. Boek vandaag nog en leg de magie van Kerstmis vast!

Voorgaande kerst foto's

Maak een onvergetelijke kerstfoto van jouw familie, gezin en/of kind(eren)! Dit deden al veel gezinnen, families en kinderen voor jou!

Wees er snel bij. vol=vol

Beperkte plek beschikbaar voor de mini shoots!

Wacht niet tot het te laat is! Boek nu jouw plek voor de Kerst Mini Shoot met de Kerstman op de foto gaan en verzeker jezelf van een plek in onze drukbezochte kalender. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Maak dit kerstseizoen extra speciaal met StudioMieke’s Kerst Mini Shoots. Boek vandaag nog en leg de magie van Kerstmis vast!

Blijf up to date voor meer mini shoots!

Kom meer te weten over StudioMieke, mis geen acties en bekijk nog meer werk!

Klik en volg