Kerst fotoshoot gezin

Het is weer zover! De kerst mini shoots zijn weer begonnen bij StudioMieke. Wees welkom in de professionele studio en laat een prachtige foto maken van jouw gezin. Deel deze foto met al jouw vrienden en familie of ga voor een persoonlijke kerstkaart.

Ben jij klaar om er een onvergetelijke kerst van te maken? Laat zien hoe trots jij bent op jouw gezin. Foto’s zijn herinneringen voor altijd die je vast kunt houden. Hoe leuk is het om de foto terug te zien op een kerstkaart? Dit maakt jouw kaart nog persoonlijker en unieker.

Tijdens de kerst fotoshoot maakt StudioMieke spontane en professionele foto’s. StudioMieke zorgt dat iedereen op zijn of haar gemak is. Lachen, spontaniteit en gewoon zoals jullie zijn laat ik naar voren komen. Wil je meer weten over de prijzen? Kijk dan onderaan deze pagina.

Kerst fotoshoot Coevorden

Volg en mis niks...

De kerst shoots zijn al in volle gang! Kijk op de socials voor voorgaande gezinnen en meer.

Filmpjes, foto's en meer

Wees de eerste die een unieke en prachtige kerstkaart stuur met jullie foto.

Wees er snel bij. Vol=vol

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke in leven gebracht. Ik wilde spontane en mooie herinneringen vastleggen die niet standaard zijn en eigenheid uitstralen. Herinneringen zijn waardevol. Je vergeet snel de tijd en het leven vliegt voorbij. Met de mooie en professionele foto’s leg ik de tijd voor je stil om er altijd op terug te kunnen kijken. Studio Mieke gaat voor 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Hoe jij het wilt, waar je het wilt en wanneer je het wilt. ik pas mij aan waar nodig en lever naar wens.  

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in grafisch vormgeven en het maken van gelegenheidskaarten. Voor elk moment een unieke en persoonlijke kaart. Deze kaarten worden gemaakt met veel liefde, passie en een randje eigenheid. Het is tenslotte een geluk in een envelop.