op zoek naar een last minute fotograaf?

Last minute fotograaf nodig? Neem dan snel contact op met StudioMieke. StudioMieke is flexibel en denkt graag mee. Indien StudioMieke plaats vrij heeft of kan schuiven staat zij voor jullie klaar. Ook kan zij eventueel jullie doorsturen naar mede fotograferen indien er geen ruimte is.

Familie fotoshoot

Bij StudioMieke is het mogelijk om zowel op locatie als in de studio te fotograferen. Het doel is om jouw familie op een spontane manier vast te leggen, precies zoals jullie zijn.

 

New Born

StudioMieke biedt de mogelijkheid om deze bijzondere tijd vast te leggen en even stil te staan bij het moment. Je kunt kiezen voor een fotosessie op locatie bij jou thuis in een vertrouwde omgeving, of bij StudioMieke in de studio. Tijdens de fotoshoot worden er spontane foto’s gemaakt die jullie op een echte en natuurlijke manier weergeven.

 
 

Duo portret

Bij StudioMieke kun je ontdekken hoeveel je op je broer of zus lijkt door middel van een duo portret. Tijdens deze sessie worden jullie gezichten zorgvuldig naast elkaar geplaatst, zonder gebruik te maken van photoshop, om te laten zien hoeveel jullie op elkaar lijken.

Verjaardag & Cake Smash

Bij StudioMieke kun je op een unieke en speciale manier de eerste verjaardag van jouw kindje vieren of een bijzondere verjaardagsfoto maken. De studio wordt helemaal versierd met ballonnen, glitters en andere feestelijke decoraties om het feestje helemaal aan te laten sluiten bij jouw wensen.

 
 
 
 

Koppel shoot

Bij StudioMieke kun je jullie liefde en geluk samen vastleggen. Of je nu kiest voor een mooie locatie of de studio, er worden spontane foto’s gemaakt waarin jullie liefde er vanaf straalt. Want wat is er nu mooier dan het samen vastleggen van jullie liefde en geluk?

Aanzoek en trouwen

Van harte gefeliciteerd met dit bijzondere en wellicht mooiste moment van jullie leven! Het verdient natuurlijk een prachtige herinnering. Voor het vastleggen van deze herinnering is StudioMieke de uitgelezen keuze. Wij leggen namelijk elk detail en elke emotie voor jullie vast als geen ander.

 
 

Vriendinnen shoot

Wil je de vriendschap voor altijd vastleggen? Dan is een fotoshoot met je vriendinnen een absolute must-have op jullie bucketlist. Samen lachen, quality time doorbrengen en spontane foto’s maken om voor altijd te koesteren.

 

Zwangerschap

De zwangerschapsperiode is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Leg deze magische tijd daarom vast voordat het te laat is. Zwangerschap is prachtig, net zoals jij. Tijdens de fotoshoot bij StudioMieke staan jouw buik en zwangerschap centraal. Wij bieden ook speciale kleding aan voor maternity shoots.

 

Event & zakelijk

Als je op zoek bent naar professionele foto’s om jouw bedrijf of evenement vast te leggen voor op de website of social media, dan ben je bij StudioMieke aan het juiste adres. Wij maken foto’s die het verhaal achter jouw bedrijf of evenement vertellen. Professionele foto’s zijn essentieel om een goede indruk te maken en StudioMieke zorgt ervoor dat jouw bedrijf of evenement er op z’n best uitziet.

 
 
Last minute fotograaf

Last-minute fotograaf voor jou

Als je op zoek bent naar een last-minute fotograaf, dan ben je bij StudioMieke aan het juiste adres. We begrijpen dat soms de behoefte opkomt om op korte termijn een fotoshoot te boeken. Gelukkig zijn we hier flexibel in en proberen we altijd last-minute verzoeken in te plannen. Neem gerust contact met ons op en we kijken graag samen naar de mogelijkheden.

StudioMieke is gevestigd in Coevorden en bedient de regio’s Drenthe en Overijssel. De fotostudio bevindt zich in Stieltjeskanaal, gelegen naast Coevorden.

Last minute fotograaf vandaag nog geregeld

Je kunt de kostbare herinneringen koesteren en terugbladeren door waardevolle foto's.

Fotoservice

Hoogste kwaliteit

karakter in huis

industriële familie shoot Pand Oko

Last-minute fotograaf StudioMieke

Volg en bekijk voorgaande fotoshoots.

Fotografie visagie haarstyling

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

Studio Mieke is opgericht in december 2021 met als doel het vastleggen van spontane en unieke herinneringen met een persoonlijke uitstraling. Tijd vliegt voorbij en herinneringen zijn kostbaar, daarom streeft Studio Mieke naar 100% tevredenheid bij het leveren van prachtige professionele foto’s die de tijd voor jou stilzetten. Flexibiliteit en maatwerk zijn daarbij vanzelfsprekend en Studio Mieke denkt graag met je mee om het op jouw manier, waar en wanneer je maar wilt te doen.

Naast fotografie is Studio Mieke ook gespecialiseerd in grafisch ontwerp en het maken van uitnodigingskaarten voor speciale gelegenheden. Voor elk moment wordt er een unieke en persoonlijke kaart gemaakt, met liefde, passie en een vleugje eigenheid. Want het is tenslotte een geluk in een envelop.