Paardenshoot Drenthe Overijssel

Onvergetelijke herinneringen

Breng een onvergetelijk moment door met je paard en leg jullie band vast met een speciale fotoshoot bij StudioMieke!

De foto’s die we tijdens de shoot maken, zijn waardevolle herinneringen die je kunt koesteren. Ze kunnen worden gebruikt om je liefde voor paarden te delen op sociale media, om je huis te decoreren met prachtige wandkunst of om een fotoboek te maken dat jullie bijzondere band vastlegt.

Bij StudioMieke begrijpen we de unieke band tussen paard en ruiter en streven we ernaar om deze emotie en verbondenheid vast te leggen in adembenemende beelden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om een onvergetelijke fotoshoot te creëren, waarbij jij en je paard schitteren voor de camera.

Foto's voor altijd samen

Tijdens de fotoshoot zorgen we ervoor dat zowel jij als je paard stralen. We kunnen zowel portretten maken van jullie samen als actiefoto’s terwijl je rijdt. We begrijpen dat elk paard en elke ruiter uniek is, dus we zullen samen met jou bespreken welke stijl en locatie het beste bij jullie passen.

Boek vandaag nog jouw eigen unieke en onvergetelijke fotoshoot!

Aarzel niet, boek nu en laat StudioMieke jouw speciale band vastleggen.

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

Bij StudioMieke streven we ernaar om spontane en unieke herinneringen vast te leggen die de essentie van elk moment weerspiegelen. We begrijpen dat het leven snel voorbijgaat en herinneringen vervagen, daarom streven we ernaar om prachtige en professionele foto’s te maken die de tijd even stilzetten.

Onze missie is om jou volledig tevreden te stellen. We denken graag met je mee over de perfecte fotosessie, op het moment en de locatie die jij verkiest. Maar dat is niet alles: naast fotografie hebben we bij StudioMieke ook expertise op het gebied van grafisch ontwerp en bieden we de mogelijkheid om persoonlijke gelegenheidskaarten te maken. We geloven dat elk moment het verdient om te worden vastgelegd en dat een kaart een unieke en persoonlijke touch kan toevoegen.