Fijne feestdagen!

Nog maar een paar dagen en dan staat kerst al om de hoek! Wens jouw familie, vrienden en geliefden een fijne kerst. Doe dit met een unieke en persoonlijke kaart.

Kies jouw kerstkaart

Al vanaf €0,75 cent per kaart

Met welke kaart verras jij iedereen?

*BELANGRIJK:

Na het voltooien van bovenstaand formulier, ontvangt u binnen 24 uur een bevestigingsmail van StudioMieke met daarbij een overzicht van uw bestelling en kosten. Na goedkeuring worden de kaarten besteld.

Persoonlijke gegevens zijn verplicht voor de administratie. Hier wordt verder niks mee gedaan en blijft tussen de klant en StudioMieke.

 

Volg en mis niks...

Krijg exclusieve behind the scenes, acties en zie voorgaande shoots!

#maakhetwaar

fotograaf Drenthe en omgeving

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke in leven gebracht. Ik wilde spontane en mooie herinneringen vastleggen die niet standaard zijn en eigenheid uitstralen. Herinneringen zijn waardevol. Je vergeet snel de tijd en het leven vliegt voorbij. Met de mooie en professionele foto’s leg ik de tijd voor je stil om er altijd op terug te kunnen kijken. Studio Mieke gaat voor 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Hoe jij het wilt, waar je het wilt en wanneer je het wilt. ik pas mij aan waar nodig en lever naar wens.  

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in grafisch vormgeven en het maken van gelegenheidskaarten. Voor elk moment een unieke en persoonlijke kaart. Deze kaarten worden gemaakt met veel liefde, passie en een randje eigenheid. Het is tenslotte een geluk in een envelop.