StudioMieke fotograaf Coevorden

Leuk kennis te maken!

StudioMieke is begin December 2021 van de grond gekomen. Dit was hét moment om stappen te maken en voor vele familie’s en anderen iets te kunnen gaan betekenen. Alle mooie momenten zoals geboortes, familiedagen, huwelijken maar ook begrafenissen zijn momenten die je nooit wil vergeten. Hoe mooi is het dat StudioMieke dit vastlegt? Foto’s zijn herinneringen die je écht vast kunt houden. 

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke in leven gebracht. Ik wilde spontane en mooie herinneringen vastleggen die niet standaard zijn en eigenheid uitstralen. Herinneringen zijn waardevol. Je vergeet snel de tijd en het leven vliegt voorbij. Met de mooie en professionele foto’s leg ik de tijd voor je stil om er altijd op terug te kunnen kijken. Studio Mieke gaat voor 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Hoe jij het wilt, waar je het wilt en wanneer je het wilt. ik pas mij aan waar nodig en lever naar wens.  

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in grafisch vormgeven en het maken van gelegenheidskaarten. Voor elk moment een unieke en persoonlijke kaart. Deze kaarten worden gemaakt met veel liefde, passie en een randje eigenheid. Het is tenslotte een geluk in een envelop. 

Bekijk mijn werk

Neem een kijkje in mijn vorige projecten

Zullen we kennismaken?

Volg en mis niks

Volg mijn dagelijkse werkdagen en neem een kijkje in mijn projecten.

Volg Studiomieke

Kaarten

Grafisch opgeleid. StudioMieke maakt diverse gelegenheidskaarten op maat. Vertel jouw boodschap op een unieke en onvergetelijke manier.

Fotografie

StudioMieke beschikt over de hoogste kwaliteit aan apparatuur. Daarnaast heeft StudioMieke al jaren ervaring en legt zij op een professionele werkwijze de belangrijke momenten vast.

Contact

StudioMieke beantwoord binnen 24 uur en staat op korte en lange termijn voor jou klaar. Flexibel, duidelijke communicatie en professionaliteit staat voorop.