Verjaardag & cakesmash Coevorden

Verjaardag & cakesmash

Op zoek naar een speciale manier om de verjaardag van je kind te vieren en te herinneren? Bij StudioMieke ben je aan het juiste adres voor een unieke cakesmash of verjaardagsfotoshoot! Met feestelijke decoraties en een heerlijke taart zorgt StudioMieke voor een prachtige setting waarin jouw kind(je) volop kan genieten en spelen.

Tijdens de fotoshoot worden de spontane en grappige momenten vastgelegd, of je kind nu verlegen is of graag in de spotlight staat. Bij StudioMieke weten ze hoe ze het beste uit elk kind naar boven kunnen halen en creëren ze een onvergetelijke ervaring en prachtige herinneringen.

 

Fotografie, make-up en haar in één

Maak de verjaardag onvergetelijk

Een verjaardag is een mijlpaal in het leven en verdient het om gevierd te worden. Of je nu 2, 10, 25 of ouder wordt, een verjaardag fotoshoot is een geweldige manier om deze speciale dag vast te leggen en te vieren.

Bij StudioMieke toveren we de studio om tot verschillende thema’s, compleet met bijpassende taart! Denk bijvoorbeeld aan betoverende zeemeerminnen, sprankelende glitters, wilde jungles en nog veel meer. We zorgen voor de perfecte setting om jouw cakesmash fotoshoot een unieke en gedenkwaardige ervaring te maken.

Boek vandaag nog jouw eigen unieke en onvergetelijke fotoshoot!

Aarzel niet, boek nu en laat StudioMieke jouw speciale dag vastleggen zoals jij het wilt!

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

Bij Studio Mieke draait alles om het vastleggen van spontane en unieke herinneringen die de eigenheid van elk moment weerspiegelen. StudioMieke begrijpt dat het leven snel voorbijgaat en herinneringen vervagen, daarom zorgt StudioMieke voor mooie en professionele foto’s die de tijd even stilzetten.

De missie is om jou 100% tevreden te stellen. StudioMieke denkt graag met je mee over de perfecte fotosessie, op het moment en de locatie die jij wenst. Maar dat is niet alles: naast fotografie biedt StudioMieke ook expertise op het gebied van grafisch ontwerp en maken we persoonlijke gelegenheidskaarten. StudioMieke gelooft dat elk moment verdient om te worden vastgelegd en dat een kaart een unieke en persoonlijke touch kan toevoegen.