2 in 1 portret

Geef een persoonlijke touch aan jouw portret en maak het uniek en bijzonder. Verras jezelf of je ouders met een waardevol cadeau dat hun eigenheid weerspiegelt. StudioMieke legt jouw karakter en persoonlijkheid vast in een prachtig portret.

portret Drenthe Overijssel

Fotograaf coevorden

In hoeverre lijk jij op jouw broer of zus?

Creëer samen een blijvende herinnering van jullie bijzondere band met een 2-in-1 portret. Na de fotosessie ontvangen jullie een hoge resolutie foto zonder watermerk, zodat jullie deze voor altijd kunnen koesteren. Boek nu en maak samen een onvergetelijke herinnering.

 
portret Drenthe Overijssel

Bij StudioMieke nemen we de tijd om jouw beste eigenschappen en unieke kenmerken te ontdekken en vast te leggen in een prachtig en persoonlijk 2 in 1 portret. Na de fotoshoot krijg je niet alleen een kleurenportret, maar ook een zwart-wit versie van de foto. Zo heb je twee mooie herinneringen aan deze bijzondere ervaring.

Bij StudioMieke wordt er veel aandacht besteed aan details en de unieke kenmerken van de geportretteerden. Dit zorgt voor een tijdloos en klassiek 2 in 1 portret met een bijzondere sfeer en nadruk op de essentie van het portret. StudioMieke is gespecialiseerd in het creëren van waardevolle aandenkens die voor altijd gekoesterd kunnen worden. En als je kiest voor een zwart-wit versie van het portret, zal het tijdloze karakter en de essentie van het portret nog meer naar voren komen.

portret Drenthe Overijssel

Plan nu meteen een afspraak.

Vraag je je af wat de overeenkomsten zijn tussen jou en je broer of zus?

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke opgericht om spontane en unieke herinneringen vast te leggen die voor altijd gekoesterd kunnen worden. Het leven gaat immers snel voorbij en herinneringen zijn kostbaar. Studio Mieke bevriest de tijd voor je met prachtige en professionele foto’s, en streeft naar 100% klanttevredenheid door met je mee te denken en jouw wensen en ideeën tot werkelijkheid te brengen.

Naast fotografie, is Studio Mieke gespecialiseerd in het ontwerpen van persoonlijke en unieke gelegenheidskaarten. Elk bijzonder moment verdient tenslotte een speciale kaart, die met veel liefde en passie wordt ontworpen en geproduceerd. Studio Mieke voegt een persoonlijk tintje toe aan elk ontwerp, zodat elke kaart een echt geluksmoment in een envelop wordt.