2 in 1 portret

Geef een persoonlijke touch aan jouw portret en maak het uniek en bijzonder. Verras jezelf of je ouders met een waardevol cadeau dat hun eigenheid weerspiegelt. StudioMieke legt jouw karakter en persoonlijkheid vast in een prachtig portret.

duo portret Drenthe Overijssel

Fotograaf coevorden

Duo portret met je zus, broer of ouder(s)!

Creëer samen een blijvende herinnering van jullie bijzondere band met een 2-in-1 portret. Na de fotosessie ontvangen jullie een hoge resolutie foto zonder watermerk, zodat jullie deze voor altijd kunnen koesteren. Boek nu en maak samen een onvergetelijke herinnering.

 
2 in 1 portret

Bij StudioMieke nemen we de tijd om jouw beste eigenschappen en unieke kenmerken te ontdekken en vast te leggen in een prachtig en persoonlijk 2 in 1 portret. Na de fotoshoot krijg je niet alleen een kleurenportret, maar ook een zwart-wit versie van de foto. Zo heb je twee mooie herinneringen aan deze bijzondere ervaring.

Bij StudioMieke wordt er veel aandacht besteed aan details en de unieke kenmerken van de geportretteerden. Dit zorgt voor een tijdloos en klassiek 2 in 1 portret met een bijzondere sfeer en nadruk op de essentie van het portret. StudioMieke is gespecialiseerd in het creëren van waardevolle aandenkens die voor altijd gekoesterd kunnen worden. En als je kiest voor een zwart-wit versie van het portret, zal het tijdloze karakter en de essentie van het portret nog meer naar voren komen.

Duo portret Drenthe Overijssel

Maak jij het waar?

Boek nu en maak herinneringen voor altijd
Studiomieke fotograaf coevorden

Hét gezicht achter StudioMieke

“Ik zie het als mijn taak om de emoties, de liefde en de schoonheid van het moment te vangen in mijn foto’s en zo een blijvende herinnering te creëren.”

Ontdek de kracht van gelijkenis met StudioMieke Duo Portretten! Wil je weten hoe sterk de gelijkenis tussen jou en je dierbaren is? Onze duo portretsessies zijn ontworpen om de unieke connecties en subtiele overeenkomsten tussen twee mensen vast te leggen. Of het nu gaat om partners, vrienden of familieleden, wij vangen de essentie van jullie band op een liefdevolle en authentieke manier. Kom samen voor een StudioMieke Duo Portret en laat je verrassen door de prachtige gelijkenissen die we onthullen. Een ervaring van verbondenheid en liefde, vereeuwigd in beelden die jullie bijzondere connectie weerspiegelen.

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke opgericht om spontane en unieke herinneringen vast te leggen die voor altijd gekoesterd kunnen worden. Het leven gaat immers snel voorbij en herinneringen zijn kostbaar. Studio Mieke bevriest de tijd voor je met prachtige en professionele foto’s, en streeft naar 100% klanttevredenheid door met je mee te denken en jouw wensen en ideeën tot werkelijkheid te brengen.

Naast fotografie, is Studio Mieke gespecialiseerd in het ontwerpen van persoonlijke en unieke gelegenheidskaarten. Elk bijzonder moment verdient tenslotte een speciale kaart, die met veel liefde en passie wordt ontworpen en geproduceerd. Studio Mieke voegt een persoonlijk tintje toe aan elk ontwerp, zodat elke kaart een echt geluksmoment in een envelop wordt.