Familieshoot Drenthe Overijssel

Familie natuur

StudioMieke, gevestigd in de prachtige omgeving van Coevorden, legt met liefde en vakmanschap jouw prachtige familie vast. Op diverse en schitterende locaties wordt de essentie van jullie gezin vastgelegd in waardevolle en tijdloze foto’s.

 
Fotograaf coevorden

Familie studio

In de fotostudio van StudioMieke kun je kiezen voor tijdloze, moderne en strakke foto’s. Het is de ideale setting om jouw familie op een stijlvolle manier vast te leggen. Bij StudioMieke ben je van harte welkom om diverse prachtige foto’s te laten maken die je voor altijd zult koesteren.

Familie fotoshoot Drenthe Overijssel

Familie Industrieel

Bij StudioMieke bieden we ook de mogelijkheid voor een unieke en stoere industriële fotoshoot op bijzondere locaties. Als je op zoek bent naar een fotogenieke omgeving met een industriële uitstraling, dan is een industriële shoot bij StudioMieke de perfecte keuze!

 
Fotograaf coevorden

Familie fotoshoot Drenthe Overijssel

Op zoek naar een leuke familie fotoshoot?

Laat je gezin of familie ontspannen en spontaan vastleggen op een locatie naar keuze of in de studio van StudioMieke. De fotoshoot wordt een feestje waar je met een glimlach op terugkijkt. Met de professionele resultaten creëer je blijvende herinneringen voor altijd. Wacht niet langer en boek nu een fotoshoot bij StudioMieke.

 

Wacht niet langer en boek nu een fotoshoot

De foto's die we maken zijn blijvende herinneringen voor altijd.

Foto service

Laat jouw favoriete foto’s afdrukken op hoogwaardige materialen zoals canvas, aluminium of plexiglas bij StudioMieke. Hier ben je aan het juiste adres voor prints van jouw mooiste herinneringen met uitstekende kwaliteit.

Hoogste kwaliteit

karakter in huis

industriële familie shoot Pand Oko

Volg jij Studiomieke al op social media?

Blijf op de hoogte van de laatste prachtige foto’s, inspirerende verhalen en leuke behind-the-scenes content van StudioMieke en mis niets! Ontvang de nieuwste ontwikkelingen en acties en laat je inspireren voor jouw eigen onvergetelijke fotoshoot.

 

Klik en volg

Familie fotoshoot Drenthe Overijssel

Studio Mieke in het kort

Studio Mieke is opgericht in december 2021 met als doel het vastleggen van spontane en unieke herinneringen met een eigen uitstraling. Herinneringen zijn kostbaar en daarom legt Studio Mieke ze vast in mooie en professionele foto’s die de tijd even stilzetten en waar je altijd op terug kunt kijken. Klanttevredenheid staat bij Studio Mieke centraal en er wordt graag meegedacht over de wensen en mogelijkheden, of het nu gaat om locatie, timing of aanpassingen aan de foto’s.

Naast fotografie is Studio Mieke gespecialiseerd in grafische vormgeving en het maken van persoonlijke en unieke gelegenheidskaarten. Deze kaarten worden gecreëerd met veel liefde en passie, en met een randje eigenheid vormen ze een geluk in een envelop voor elke gelegenheid.