Familieshoot Drenthe Overijssel, in de prachtige natuur of op locatie.

Laat je gezin of familie ontspannen en spontaan vastleggen op een locatie naar keuze of in de studio van StudioMieke. De fotoshoot wordt een feestje waar je met een glimlach op terugkijkt. Van totaalfoto’s tot aan portretfoto’s per persoon. Alles komt aan bod.

Volg jij Studiomieke al op social media?

Blijf op de hoogte van de laatste prachtige foto’s, inspirerende verhalen en leuke behind-the-scenes content van StudioMieke en mis niets! Ontvang de nieuwste ontwikkelingen en acties en laat je inspireren voor jouw eigen onvergetelijke fotoshoot.

 

Klik en volg

Familie fotoshoot Drenthe Overijssel

Studiosessie

In de fotostudio van StudioMieke kun je kiezen voor tijdloze, moderne en strakke foto's. Het is de ideale setting om jouw familie op een stijlvolle manier vast te leggen. Bij StudioMieke ben je van harte welkom om diverse prachtige foto's te laten maken die je voor altijd zult koesteren.

Familie fotoshoot Drenthe Overijssel

Natuurlocatie

StudioMieke, gevestigd in de prachtige omgeving van Coevorden, legt met liefde en vakmanschap jouw prachtige familie vast. Op diverse en schitterende locaties wordt de essentie van jullie gezin vastgelegd in waardevolle en tijdloze foto's.

Familie fotoshoot Drenthe Overijssel

Industrieel

Bij StudioMieke biedt ik ook de mogelijkheid voor een unieke en stoere industriële fotoshoot op een bijzondere locaties. Als je op zoek bent naar een fotogenieke omgeving met een industriële uitstraling, dan is een industriële shoot bij StudioMieke de perfecte keuze! Pand oko is gevestigd in De Krim (Overijssel).

Maak jij het waar?

Boek nu en maak herinneringen voor altijd

Familie fotoshoot Drenthe Overijssel

Studio Mieke in het kort

Studio Mieke is opgericht in december 2021 met als doel het vastleggen van spontane en unieke herinneringen met een eigen uitstraling. Herinneringen zijn kostbaar en daarom legt Studio Mieke ze vast in mooie en professionele foto’s die de tijd even stilzetten en waar je altijd op terug kunt kijken. Klanttevredenheid staat bij Studio Mieke centraal en er wordt graag meegedacht over de wensen en mogelijkheden, of het nu gaat om locatie, timing of aanpassingen aan de foto’s.

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in trouwfotografie en heeft zij samen met andere trouwspecialisten in de media Amor bruiloften opgericht. Amor biedt het gehele totaalpakket voor de meest mooiste en unieke bruiloften,. Van videografie tot aan bruidskapsels.