Familie fotoshoot
Drenthe en Overijssel

Familie fotoshoot Drenthe Overijssel

Natuur

In een rustige en prachtige omgeving leg ik jullie prachtige familie vast. StudioMieke fotografeert in omgeving Coevorden. Kies een van mijn favoriete locaties of kies een locatie naar wens. Laat zien hoe trots je bent.

Fotograaf coevorden

Studio

Ga voor tijdloze, moderne en strakke foto's in de studio. Jullie zijn welkom in de fotostudio waar wij diverse mooie foto's gaan maken. In een ontspannen setting worden er spontane en karakteristieke foto's genomen.

Fotograaf coevorden

Indrustrieel

Wil je nét even iets anders? Ga voor een gave indrustriële fotoshoot! StudioMieke legt jullie gezin of familie vast op een gave locatie. Dit kan zijn Pand Oko in De Krim of Pakhuis Noord in Nieuw-Amsterdam. Modern en unieker kan niet.

Waardevol en voor altijd

Familie fotoshoot

StudioMieke legt jullie gezin of familie vast op een prachtige locatie naar wens. Ongedwongen en spontaan. Met StudioMieke ga je lachend de shoot door. Na de shoot kijk je terug op een leuk shoot met als resultaat waardevolle foto’s voor altijd. Boek nu een shoot en wacht niet te lang. 

Maak jij het waar?

geniet en kijk terug met waardevolle foto's

Foto service

Hoogste kwaliteit

karakter in huis

industriële familie shoot Pand Oko

Familie fotoshoot Drenthe Overijssel

Volg en bekijk voorgaande familie shoots.

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke in leven gebracht. Ik wilde spontane en mooie herinneringen vastleggen die niet standaard zijn en eigenheid uitstralen. Herinneringen zijn waardevol. Je vergeet snel de tijd en het leven vliegt voorbij. Met de mooie en professionele foto’s leg ik de tijd voor je stil om er altijd op terug te kunnen kijken. Studio Mieke gaat voor 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Hoe jij het wilt, waar je het wilt en wanneer je het wilt. ik pas mij aan waar nodig en lever naar wens.  

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in grafisch vormgeven en het maken van gelegenheidskaarten. Voor elk moment een unieke en persoonlijke kaart. Deze kaarten worden gemaakt met veel liefde, passie en een randje eigenheid. Het is tenslotte een geluk in een envelop.