zwangerschapsshoot coevorden

Een bijzondere tijd

De zwangerschap is een bijzondere en waardevolle tijd. Een klein wonder die groeit met de week. StudioMieke zet de tijd even stil en legt jouw zwangerschap op een prachtige manier vast. Met doeken en prachtige outfits komt de buik prachtig naar voren. 

Nét iets meer dan een foto? Ga voor een fashion zwangerschapsshoot. Haar, visagie en de outfit wordt geheel verzorgd. 

Fotografie, visagie en haar in één

Mooibewust maakt échte unieke beelden

Zwart-wit

Zwart-wit maakt jou als vrouw nóg krachtiger. Tijdens en na de shoot krijg je diverse foto’s toegestuurd. Zowel in kleur als in zwart-wit. De outfit en wensen worden rustig voor de shoot besproken. In de studio zijn er doeken beschikbaar.

 

Neem gerust je partner mee naar de shoot. Hij kan eventueel goed helpen met de doeken. Samen prachtige foto’s maken is ook altijd mooi.

Maak jij het waar?

Boek gemakkelijk een shoot. Wij verzorgen de rest. 

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke in leven gebracht. Ik wilde spontane en mooie herinneringen vastleggen die niet standaard zijn en eigenheid uitstralen. Herinneringen zijn waardevol. Je vergeet snel de tijd en het leven vliegt voorbij. Met de mooie en professionele foto’s leg ik de tijd voor je stil om er altijd op terug te kunnen kijken. Studio Mieke gaat voor 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Hoe jij het wilt, waar je het wilt en wanneer je het wilt. ik pas mij aan waar nodig en lever naar wens.  

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in grafisch vormgeven en het maken van gelegenheidskaarten. Voor elk moment een unieke en persoonlijke kaart. Deze kaarten worden gemaakt met veel liefde, passie en een randje eigenheid. Het is tenslotte een geluk in een envelop.