zwangerschapsshoot coevorden

Zwangerschapsshoot Coevorden

De zwangerschap is een bijzondere en waardevolle tijd. Een klein wonder die groeit met de week. StudioMieke zet de tijd even stil en legt jouw zwangerschap op een prachtige manier vast. Met doeken en prachtige outfits komt de buik prachtig naar voren. 

Nét iets meer dan een foto? Ga voor een fashion zwangerschapsshoot. Haar, visagie en de outfit wordt geheel verzorgd. 

Fotografie, visagie en haar in één

Zwangerschapsportretten

Zwart-wit maakt jou als vrouw nóg krachtiger. Tijdens en na de shoot krijg je diverse foto’s toegestuurd. Zowel in kleur als in zwart-wit. De outfit en wensen worden rustig voor de shoot besproken. In de studio zijn er doeken beschikbaar.

 

Neem gerust je partner mee naar de shoot. Hij kan eventueel goed helpen met de doeken. Samen prachtige foto’s maken is ook altijd mooi.

Maak jij het waar?

Boek gemakkelijk een shoot. Wij verzorgen de rest. 

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

Studio Mieke is opgericht in december 2021 met als doel het vastleggen van spontane en unieke herinneringen die de eigenheid van elk moment weerspiegelen. Het leven gaat snel voorbij en herinneringen vervagen snel, daarom zorgt Studio Mieke voor mooie en professionele foto’s die de tijd even stilzetten. StudioMieke streeft naar 100% klanttevredenheid en denkt graag met jou mee over de perfecte fotosessie, op het moment en de locatie die jij wenst. Naast fotografie biedt StudioMieke ook expertise op het gebied van grafisch ontwerp en het maken van persoonlijke gelegenheidskaarten. Elk moment verdient een unieke en persoonlijke kaart die met liefde, passie en een vleugje eigenheid wordt gemaakt. Want een kaart is tenslotte geluk in een envelop.