Zwangerschapsshoot in Coevorden en omgeving.

De zwangerschap is een bijzondere en waardevolle tijd. Een klein wonder die groeit met de week. Samen met mij zet je de tijd even stil en leg ik jouw zwangerschap op een prachtige manier vast. Met doeken en prachtige outfits komt de buik prachtig naar voren. 

Wil jij een zwangerschapsshoot met full glam ingaan? Ga dan voor een fashion zwangerschapsshoot. Haar, visagie en de outfit wordt geheel verzorgd. 

Zwangerschapsshoot coevorden

Studio sessie

Tijdens een studiosessie kan er gebruik gemaakt worden van een client closet. Diverse items voor allerlei maten. Jouw buik en band samen met je partner staat op nummer 1. Samen leggen we dit bijzondere en waardevolle moment vast.

Zwangerschapsshoot coevorden

Natuurshoot

Fan van de natuur en hou je van spontane foto's? Kom samen met mij naar een van de prachtige natuurlocaties. Er is een jurk beschikbaar voor de perfecte foto's. Buiten maken we spontane en romantische foto's.

Zwangerschapsshoot coevorden

Shoot inplannen

Tussen de 28 en 34 weken plannen we de shoot in. Vaak is dan de buik op het mooist en voel je je nog fit. Je partner en eventuele kind(eren) zijn van harte welkom!

Zwangerschap en Newborn fotoshoot Coevorden

Zwangerschap & newborn combi-deal | Full memorie experience

“Ontdek de meest vertederende momenten, vastgelegd voor eeuwig.”

Leg eerst de stralende gloed van je zwangerschap vast tijdens een waardevolle fotosessie. We vangen de prachtige rondingen en de band tussen jullie beiden, in de setting die jij met je partner wenst.

En zodra jullie kleintje ter wereld komt, is het tijd om die kostbare eerste dagen te vereeuwigen. Met de newbornshoot vangen we de tederheid en puurheid van jullie pasgeboren baby, gecombineerd met gezinsfoto’s.

Vooraf ontvang je een lookbook boordevol tips, inspiratie en meer.

Boek nu de combi-deal en geniet van zowel de zwangerschapsshoot als de newbornshoot tegen een speciale prijs. Deze unieke kans om twee onvergetelijke momenten vast te leggen, biedt een blijvende herinnering aan deze bijzondere periode in jullie leven.

Boek nu jouw shoot

Zwangerschapsshoot Coevorden en omgeving

Benieuwd naar de newborn shoots?

Newborn fotoshoot Coevorden

Reviews fotograaf Coevorden

Wat was de ervaring bij Studio Mieke?

Een zwangerschaps- en newbornshoot door Mieke laten doen. Fijne en snelle communicatie, Mieke denkt mee in mogelijkheden, stelt je op je gemak en heeft geduld met kinderen. En niet onbelangrijk: de foto's zijn prachtig geworden. Inmiddels hangen er een aantal vergroot aan onze muur in de woonkamer. Bedankt Mieke!
Familie Zondag
Zwangerschap & newborn
Fijne samenwerking. Mieke is heel toegankelijk en sociaal. Het contact verloopt professioneel, er is veel informatie op de website en via de mail, zodat je jezelf kan voorbereiden voor een zo mooi mogelijk resultaat. Daarnaast geeft Mieke ook advies over de kledingkeuze. Inclusief styling en make-up van Manon ...
Zwangerschapsshoot coevorden
Eline Bosman
Zwangerschap & newborn

Zwangerschapsshoot Coevorden

Studio Mieke in het kort

Studio Mieke is opgericht in december 2021 met als doel het vastleggen van spontane en unieke herinneringen die de eigenheid van elk moment weerspiegelen. Het leven gaat snel voorbij en herinneringen vervagen snel, daarom zorgt Studio Mieke voor mooie en professionele foto’s die de tijd even stilzetten. StudioMieke streeft naar 100% klanttevredenheid en denkt graag met jou mee over de perfecte fotosessie, op het moment en de locatie die jij wenst. Naast fotografie biedt StudioMieke ook expertise op het gebied van grafisch ontwerp en het maken van persoonlijke gelegenheidskaarten. Elk moment verdient een unieke en persoonlijke kaart die met liefde, passie en een vleugje eigenheid wordt gemaakt. Want een kaart is tenslotte geluk in een envelop.