Neem contact op!

Stuur StudioMieke een bericht en krijg antwoord binnen 24 uur!

Stuur een Whatsapp bericht voor direct antwoord.

Email: studio@miekeleemans.nl

Telefoonnummer: 06-57000285

Stieltjeskanaal 104, 7756PG

Stieltjeskanaal - Studio Locatie

Mis niks en volg StudioMieke vandaag nog!

Bekijk onze prachtige foto’s, lees over de ervaringen van klanten en blijf op de hoogte van onze nieuwste aanbiedingen.

Klik en volg

Een foto is een herinnering die blijft bestaan

"Als fotograaf heb ik de eer om dat verhaal vast te leggen en te bewaren voor de toekomstige generaties. Ik zie het als mijn taak om de emoties, de liefde en de schoonheid van het moment te vangen in mijn foto's en zo een blijvende herinnering te creƫren."

StudioMieke Coevorden

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke opgericht met als doel het vastleggen van spontane en unieke herinneringen die de eigenheid van elk moment weerspiegelen. Herinneringen zijn kostbaar en het leven gaat snel voorbij. Met mooie en professionele foto’s bevries ik deze momenten, zodat je er altijd op terug kunt kijken. Bij Studio Mieke streven we naar 100% klanttevredenheid en denken we graag met je mee. We passen ons aan aan jouw wensen en behoeften, zodat we het gewenste resultaat kunnen leveren.

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in trouwfotografie en heeft zij samen met andere trouwspecialisten in de media Amor bruiloften opgericht. Amor biedt het gehele totaalpakket voor de meest mooiste en unieke bruiloften,. Van videografie tot aan bruidskapsels.