FOTOSTUDIO & OP LOCATIE

Happy Birthday!

Verjaardag en cakesmash Drenthe en Overijssel

Verjaardag en cakesmash Drenthe en Overijssel

Vier de magie van de mijlpalen met een onvergetelijke verjaardagsshoot in de studio of een feestelijke cake smash voor je kleintje! Bij StudioMieke worden speciale momenten omgezet in betoverende beelden, vastgelegd met creativiteit en liefde.

Laat de studio de achtergrond zijn voor een gepersonaliseerde verjaardagsshoot vol plezier en stijl, waar we de unieke persoonlijkheid van de jarige vangen. Of kies voor een heerlijke cake smash, een speelse en kleurrijke manier om de eerste verjaardag van je kleintje te vieren.

Studiomieke fotograaf coevorden

Hét gezicht achter StudioMieke

Welkom bij StudioMieke, waar liefde en creativiteit samenkomen om bijzondere momenten te omarmen en te vereeuwigen! Als Mieke, jouw toegewijde fotografe, verwelkom ik je in mijn hartelijke studio, gelegen in de warme nabijheid van Coevorden. Hier staat de liefdevolle sfeer centraal, perfect om jouw feestelijke momenten met extra tederheid vast te leggen.

Bij StudioMieke gaat het niet alleen om het vastleggen van beelden; het is een viering van liefde, geluk en betekenisvolle verbindingen. Of het nu gaat om een vreugdevolle verjaardagsshoot in de studio of een liefdevolle cakesmash voor je kleintje, ik streef ernaar om elk moment met liefde en zorg vast te leggen.

Maak je verjaardag onvergetelijk

Boek nu en maak herinneringen voor altijd

Volg en mis niks...

Kom meer te weten over StudioMieke, mis geen acties en bekijk nog meer werk.

Klik en volg

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

Bij Studio Mieke draait alles om het vastleggen van spontane en unieke herinneringen die de eigenheid van elk moment weerspiegelen. StudioMieke begrijpt dat het leven snel voorbijgaat en herinneringen vervagen, daarom zorgt StudioMieke voor mooie en professionele foto’s die de tijd even stilzetten.

De missie is om jou 100% tevreden te stellen. StudioMieke denkt graag met je mee over de perfecte fotosessie, op het moment en de locatie die jij wenst. Maar dat is niet alles: naast fotografie biedt StudioMieke ook expertise op het gebied van grafisch ontwerp en maken we persoonlijke gelegenheidskaarten. StudioMieke gelooft dat elk moment verdient om te worden vastgelegd en dat een kaart een unieke en persoonlijke touch kan toevoegen.