Newborn fotoshoot

New born Fotoshoot

Studio fotoshoot

Zet de tijd even stil en leg deze bijzondere en waardevolle tijd vast. Samen maken wij dierbare beelden die je voor altijd koestert. Zo vergeet je nooit hoe lief, klein en tastbaar je kindje was.

Newborn fotograaf Coevorden

Lifestyle fotoshoot

Aan huis in een rustige en vertrouwde omgeving leg ik jullie kindje vast. Dierbare en waardevolle foto's samen met jullie kindje. Samen genieten terwijl ik ondertussen de mooiste momenten vast leg.

Geluk in een envelop

Geboortekaart
op maat.

Liefdevolle en warme foto’s van jullie kindje is waardevol. Maar het iedereen vertellen is natuurlijk ook een bijzonder moment… Vertel het met een persoonlijk en unieke geboortekaart. 

Foto’s en kaarten zijn herinneringen die je voor altijd kunt vasthouden. 

StudioMieke maakt kaarten geheel op maat of kies een van de ontwerpen.

Elk kaartje wordt gemaakt met een speciaal en uniek randje. Een lief bloemetje aan je kaart of een prachtige lakzegel.

Maak jij het waar?

geniet en zet de tijd even stil

Newborn fotograaf coevorden en omgeving

Newborn fotograaf Coevorden

StudioMieke legt jullie kindje aan huis of in de studio vast. Altijd in een rustige setting zonder te veel poespas. Door middel van mooie kleden en setjes zet ik jullie kindje op een elegante en prachtige manier op de foto. StudioMieke fotografeert in Coevorden en omgeving

Samen met een prachtige persoonlijke kaart vertel jij straks trots hoe mooi jouw kindje is. Foto’s zijn een tastbare herinnering voor altijd. Het beste moment voor een Newborn shoot is rond zeven weken. mocht je dan nog niet op de been zijn, geen zorgen! Een later moment is het ook prachtig.