Newborn fotograaf Coevorden

Newborn Fotograaf Coevorden

Studio fotoshoot

Zet de tijd even stil en leg deze bijzondere en waardevolle tijd vast. Samen maken wij dierbare beelden die je voor altijd koestert. Zo vergeet je nooit hoe lief, klein en tastbaar je kindje was.

Newborn Fotograaf Coevorden

Lifestyle fotoshoot

Aan huis in een rustige en vertrouwde omgeving leg ik jullie kindje vast. Dierbare en waardevolle foto's samen met jullie kindje. Samen genieten terwijl ik ondertussen de mooiste momenten vast leg.

Newborn fotograaf Coevorden

Geboortekaart
op maat.

Het vastleggen van liefdevolle en warme foto’s van jullie kindje is van onschatbare waarde. Maar het delen van dit bijzondere moment met iedereen is ook heel speciaal. Laat het weten met een persoonlijke en unieke geboortekaart.

Foto’s en kaarten zijn tastbare herinneringen die je voor altijd kunt koesteren. StudioMieke biedt op maat gemaakte kaarten of kies uit een van onze ontwerpen.

Elk kaartje wordt voorzien van een speciaal en uniek detail, zoals een lief bloemetje of een prachtige lakzegel.

Maak jij het waar?

geniet en zet de tijd even stil

Vol en mis geen avonturen.

Blijf op de hoogte van de laatste foto’s en kaartontwerpen van StudioMieke door mij te volgen op social media! Via de kanalen deel ik regelmatig nieuwe projecten, behind-the-scenes beelden en tips voor shoots

Klik en volg

Newborn fotograaf coevorden en omgeving

Newborn fotograaf Coevorden

StudioMieke legt jullie pasgeboren baby vast in een rustige setting, bij jullie thuis of in de studio. Geen overdreven toestanden, maar een ontspannen sfeer. Door het gebruik van mooie kleden en accessoires worden jullie baby op een elegante en prachtige manier gefotografeerd. StudioMieke is gevestigd in Coevorden en werkt in de nabije omgeving.

Samen met een prachtige persoonlijke kaart kun je straks vol trots laten zien hoe mooi jouw kindje is. Foto’s zijn een tastbare herinnering voor altijd. De ideale tijd voor een Newborn shoot is ongeveer twee weken na de geboorte. Mocht je dan nog niet in staat zijn om de shoot te doen, geen zorgen! Een later moment is ook prachtig.