Newbornshoot voor waardevolle en tijdloze herinneringen.

Vang de prachtige momenten van de eerste dagen van je kleintje, samen met mij. Ik kom graag ontspannen bij je thuis in Coevorden en omgeving, of je bent van harte welkom in mijn rustige studio. Kies de setting die het beste bij je past en laat mij de schoonheid van je pasgeboren baby en gezin vastleggen.

Zwangerschap en Newborn fotoshoot Coevorden

Zwangerschap & newborn combi-deal | Full memorie experience

“De schattigste beelden, de meest tedere momenten, en de mooiste herinneringen – dat allemaal voor altijd vastgelegd.”

Leg eerst de glans van je zwangerschap vast tijdens een waardevolle fotosessie. We vangen de prachtige buik en band van jullie samen. Dit samen naar wens met je partner.

En als jullie kleintje eenmaal geboren is, is het tijd om die kostbare eerste dagen voor altijd te vereeuwigen. Met de newbornshoot leggen we de tederheid en puurheid van jullie pasgeboren baby vast in combinatie met gezinsfoto’s.

Voorafgaand ontvang je een lookbook vol tips, inspiratie en meer.

Boek nu de combi-deal en geniet van zowel de zwangerschapsshoot als de newbornshoot tegen een speciale prijs. Deze unieke kans om twee onvergetelijke momenten vast te leggen, biedt een blijvende herinnering aan deze bijzondere periode in jullie leven.

Aan huis

Voor een lifestyle newbornshoot kom ik bij jullie thuis. Mijn doel is om jullie zo puur en natuurlijk mogelijk op de foto te zetten. Inplaats van een studio of props te gebruiken, fotografeer ik in jullie eigen vertrouwde omgeving, met gebruik van het beschikbare daglicht.

Studio shoot

Tijdens de shoot maken we gebruik van speciale newborn props. Denk aan doeken, kleedjes etc. De baby is voornamelijk bloot en draagt enkel een luier. Naar wens vullen we de shoot aan met waardevolle gezinsfoto's.

Shoot inplannen

De exacte newborn datum is natuurlijk altijd lastig om van tevoren vast te stellen. De studio shoot wordt naar wens gedaan in de eerste 2 weken en aan huis in de eerste 10 weken. Op basis van de uitgerekende datum zullen we een dag vaststellen. Deze kan altijd nog aangepast worden.

Maak jij het waar?

Boek nu en maak herinneringen voor altijd

Benieuwd naar de zwangerschapsshoots?

Zwangerschapsshoot coevorden

Reviews fotograaf Coevorden

Wat was de ervaring bij Studio Mieke?

Een zwangerschaps- en newbornshoot door Mieke laten doen. Fijne en snelle communicatie, Mieke denkt mee in mogelijkheden, stelt je op je gemak en heeft geduld met kinderen. En niet onbelangrijk: de foto's zijn prachtig geworden. Inmiddels hangen er een aantal vergroot aan onze muur in de woonkamer. Bedankt Mieke!
Newborn fotoshoot Coevorden
Familie Zondag
Combi-deal
Een top new born shoot gehad. Het was een zeer prettige ervaring. Mieke stelde ons goed op ons gemak. Er was geen tijdsdruk wat prettig is met een baby. Kortom zeker voor herhaling vatbaar.
Newborn Fotograaf Coevorden
Familie Nalepa
newborn studio

Newborn fotograaf coevorden en omgeving

Newborn fotograaf Coevorden

StudioMieke legt jullie pasgeboren baby vast in een rustige setting, bij jullie thuis of in de studio. Geen overdreven toestanden, maar een ontspannen sfeer. Door het gebruik van mooie kleden en accessoires worden jullie baby op een elegante en prachtige manier gefotografeerd. StudioMieke is gevestigd in Coevorden en werkt in de nabije omgeving.