2 in 1 portret

Duo portret.

Maak van jouw uniekheid en eigenheid een prachtig portret. Geef jezelf of je ouders een waardevol cadeau met een persoonlijke touch. 

Bekijk op de socials voorgaande duo portretten

Kom meer te weten over StudioMieke, mis geen acties en bekijk nog meer werk.

Klik en volg

Fotograaf coevorden

Hoeveel lijk jij op je broer/zus? of ouder(s)!

Leg jullie bijzondere band vast in een portret. Na de shoot ontvangen jullie een hoge resolutie foto zonder watermerk, zodat jullie deze voor altijd kunnen koesteren. Boek nu en maak een blijvende herinnering samen.

2 in 1 portret

Na de shoot ontvang je zowel een kleurenportret als een zwart-wit variant. Bij StudioMieke wordt er zorgvuldig gekeken naar jullie beste kanten en unieke kenmerken, om zo een prachtig en persoonlijk portret te creëren.

Een zwart-wit portret is tijdloos en klassiek. Het geeft een bijzondere sfeer en legt de nadruk op de essentie van het portret. StudioMieke heeft oog voor detail en zal het beste van je naar voren laten komen in het portret. Een waardevol aandenken voor altijd.

duo portret Drenthe Overijssel

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

Studio Mieke is opgericht in december 2021 met als doel spontane en unieke herinneringen vast te leggen die je voor altijd kunt koesteren. Het leven gaat snel voorbij en herinneringen zijn kostbaar. Met professionele en prachtige foto’s bevriest Studio Mieke de tijd voor je, zodat je altijd kunt terugkijken op de mooie momenten. Bij Studio Mieke staat 100% klanttevredenheid voorop en denken ze graag met je mee over hoe je jouw wensen en ideeën tot werkelijkheid kunt brengen.

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en persoonlijke gelegenheidskaarten. Elk moment verdient een speciale kaart die met veel liefde en passie wordt ontworpen en geproduceerd. Bij Studio Mieke voegen ze een vleugje eigenheid toe aan elk ontwerp, zodat elke kaart een echt geluk in een envelop wordt.