Duo portret.

Leg jullie uniekheid en eigenheid vast in een prachtig portret. Een waardevol cadeau aan jezelf of bijvoorbeeld aan je ouders.

Duo portret Drenthe Overijssel

Kom erachter
hoeveel je op
elkaar lijkt...

Jullie zijn welkom in de studio! Daar maakt StudioMieke een portret foto van jullie apart. Naar wens en optie eventueel nog andere foto’s van jullie samen. Na de shoot wordt alles in photoshop tot in de puntjes nagelopen en perfect naast elkaar gezet.

Tip: Draag een zwart shirt. Het liefst met een col!

Ben jij klaar voor om er achter te komen hoe erg jij op je broer of zus lijkt?

Duo portret Drenthe Overijssel

kleur

Je ontvangt na de shoot 1 foto in kleur. Hoge resolutie zonder watermerk.

Duo portret Drenthe Overijssel

Zwart-wit

Ook ontvang je na de shoot 1 foto in zwart-wit. Hoge resolutie zonder watermerk.

Boek vandaag nog een duo shoot

Een uniek cadeau

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke in leven gebracht. Ik wilde spontane en mooie herinneringen vastleggen die niet standaard zijn en eigenheid uitstralen. Herinneringen zijn waardevol. Je vergeet snel de tijd en het leven vliegt voorbij. Met de mooie en professionele foto’s leg ik de tijd voor je stil om er altijd op terug te kunnen kijken. Studio Mieke gaat voor 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Hoe jij het wilt, waar je het wilt en wanneer je het wilt. ik pas mij aan waar nodig en lever naar wens.  

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in grafisch vormgeven en het maken van gelegenheidskaarten. Voor elk moment een unieke en persoonlijke kaart. Deze kaarten worden gemaakt met veel liefde, passie en een randje eigenheid. Het is tenslotte een geluk in een envelop.