Jullie verhaal

Trouwfoto's vertellen hun eigen verhaal

Pure foto’s die zijn eigen verhaal vertellen. StudioMieke legt de emoties zoals liefde en tranen op een prachtige manier vast.

Met de juiste kennis en vakvaardigheden staat StudioMieke voor jullie klaar.  Gespecialiseerd in trouwfotografie en staat overal klaar op jullie dag. Zo ben ik ook flexibel, professioneel en denk ik met jullie mee. Want met elkaar maken wij het mooiste resultaat. 

Kwaliteit

Ik maak graag kennis met jouw ideeën. Weet je niet hoe en wat? Ook dat is helemaal goed. Ik heb genoeg ervaring en kennis met fotografie om je de juiste richting op te sturen naar jouw wensen. Samen leggen we de mooiste details, momenten en herinneringen vast. Communicatie is een must.

Jullie Verhaal

Jullie bruiloft staat in het teken van geluk, liefde en vooral het vereeuwigen van jullie samenzijn. Dat legt StudioMieke allemaal vast op een spontane en ongedwongen manier. Zo vertellen de foto's altijd jullie verhaal en blijven jullie jezelf.​

Vol verassingen

Eerst maak ik graag kennis met jullie. Zodra alles op papier staat en de plannen duidelijk zijn kan de grote dag beginnen. Bovendien is het belangrijk om elkaar te kennen zodat iedereen op zijn of haar gemak is. Het is tenslotte jullie grote dag. Naast foto's krijgen jullie ook een gepersonaliseerde USB-stick en een prachtig fotoboek.

Fotografie, visagie en haar in één

Jouw persoonlijke stylist en fotografe.

Gepersonaliseerd & uniek

StudioMieke biedt verschillende pakketten aan die altijd passen bij jouw budget. Op maat of kies een pakket. (vraag naar de prijzen) Zelfs als je een klein budget hebt geef ik graag advies en kijk ik wat ik voor jullie kan doen. 

Daarnaast maak ik niet alleen de mooiste foto’s van jullie speciale dag, ook komt er na de bruiloft nog een leuke verassing. Zo ontvang je een fotoboek en gepersonaliseerde USB-stick met al jullie foto’s. Nagenieten is bijna net zo mooi als de dag zelf. 

Bruiloft fotograaf Coevorden

Trouwfotograaf Coevorden en omgeving

Kaart Coevorden

Trouwkaarten

Neem een totaal pakket en wordt geheel ontzorgd. Laat een prachtige, unieke en persoonlijke gelegenheidskaarten maken of kies een van de standaard ontwerpen. Van Save The Date tot aan een trouwkaart. Daarnaast biedt ik verschillende soorten papier, drukwerk en unieke extra’s aan. Bijvoorbeeld een prachtige lakzegel op de envelop tot aan droogbloemen op de kaart. Alles is mogelijk. 

Maak jij het waar?

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en maak het waar.