Trouwfotograaf Coevorden

Trouwfoto's vertellen hun eigen verhaal

StudioMieke gelooft in pure foto’s die op een prachtige manier het verhaal vertellen van elk moment. Of het nu gaat om liefde of tranen, StudioMieke legt emoties vast op een manier die raakt en bijblijft. Als trouwfotograaf in Coevorden en omstreken heeft StudioMieke de kennis en vakvaardigheden om jullie dag onvergetelijk te maken.

StudioMieke staat altijd voor jullie klaar en is gespecialiseerd in trouwfotografie. Of het nu gaat om de ceremonie, de receptie of het feest, StudioMieke is overal flexibel aanwezig om elk moment vast te leggen. StudioMieke is professioneel en denkt graag met jullie mee om samen het mooiste resultaat te behalen.

Neem contact met StudioMieke op om te bespreken hoe we samen kunnen werken en jullie herinneringen kunnen vereeuwigen op prachtige foto’s.

Kwaliteit

Ik maak graag kennis met jouw ideeën. Weet je niet hoe en wat? Ook dat is helemaal goed. Ik heb genoeg ervaring en kennis met fotografie om je de juiste richting op te sturen naar jouw wensen. Samen leggen we de mooiste details, momenten en herinneringen vast. Communicatie is een must.

Jullie Verhaal

Jullie bruiloft staat in het teken van geluk, liefde en vooral het vereeuwigen van jullie samenzijn. Dat legt StudioMieke allemaal vast op een spontane en ongedwongen manier. Zo vertellen de foto's altijd jullie verhaal en blijven jullie jezelf.​

Vol verassingen

Eerst maak ik graag kennis met jullie. Zodra alles op papier staat en de plannen duidelijk zijn kan de grote dag beginnen. Bovendien is het belangrijk om elkaar te kennen zodat iedereen op zijn of haar gemak is. Het is tenslotte jullie grote dag. Naast foto's krijgen jullie ook een gepersonaliseerde USB-stick en een prachtig fotoboek.

Fotografie, visagie en haar in één

Jouw persoonlijke stylist en fotografe.

Trouwfotograaf Coevorden

StudioMieke biedt verschillende pakketten aan die altijd passen bij jouw budget. Van de ceremonie tot aan het feest. Het ligt in jullie handen.

StudioMieke biedt niet alleen de mooiste foto’s van jullie bruiloft. Na de bruiloft komt er nog een leuke verrassing aan.. Jullie ontvangen namelijk een prachtig fotoboek en een gepersonaliseerde USB-stick met alle foto’s. Zo kunnen jullie nog lang nagenieten van deze bijzondere dag en de herinneringen koesteren. Kies voor StudioMieke en laat mij jullie helpen bij het vastleggen van jullie mooiste momenten.

Bruiloft fotograaf Coevorden

Trouwfotograaf Coevorden

Kaart Coevorden

Trouwkaarten Coevorden

Bij StudioMieke kun je kiezen voor een totaalpakket en volledig ontzorgd worden. Laat StudioMieke een prachtige, unieke en persoonlijke gelegenheidskaart voor je maken, of kies een van onze standaard ontwerpen. Van Save The Date tot aan de trouwkaart, StudioMieke heeft alles in huis om jullie speciale dag extra bijzonder te maken.

Bovendien biedt StudioMieke verschillende soorten papier, drukwerk en unieke extra’s aan om de kaart helemaal naar jullie wens te maken. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige lakzegel op de envelop of droogbloemen op de kaart.Laat StudioMieke jullie helpen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken!

"Als trouwfotograaf is het mijn missie om deze momenten op een unieke en authentieke manier vast te leggen, zodat jullie ze keer op keer kunnen herbeleven."

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en maak het waar.