Studiomieke fotograaf coevorden

Winterse fotoshoots kunnen betoverend zijn, vooral met de warmte van geliefden om je heen. De knisperende kou, de sneeuwvlokken die dwarrelen en de gloed van de winterzon kunnen een prachtig decor vormen voor onvergetelijke (familie)foto’s. Hier zijn drie tips om van jouw winterse fotoshoot een succes te maken:

1. Accessoires voor warmte en stijl

Accessoires zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook stijl toe aan de outfits. Denk aan leuke mutsen, sjaals en wanten die warmte bieden en tegelijkertijd de algehele look aanvullen. Kies accessoires die passen bij de kleding en die je graag draagt.

2. Laagjes kleding

Kies voor laagjes kleding, dit houdt je warm en geeft je de mogelijkheid om te variƫren in de fotoshoot. Thermische kleding als basislaag, gevolgd door truien, vesten en jassen zijn perfect om warm te blijven. Zo kun je indien nodig lagen toevoegen of verwijderen tijdens de shoot, afhankelijk van de temperatuur.

3. Samen genieten tijdens te shoot

De mooiste momenten worden vaak vastgelegd wanneer jullie je op je gemak voelen en iedereen zichzelf is. Soms zijn de spontane, onverwachte momenten de meest waardevolle herinneringen. Tijdens de shoot wandelen we dus lekker rond, is er tijd voor de kinderen om lekker te spelen en maken we tussendoor de mooiste foto’s. Tussendoor de kunnen de jassen altijd aan en blijven we warm door te bewegen.

Wil jij in de prachtige winterdagen een shoot inplannen? Maak het dan nu waar! Boek en maak herinneringen voor altijd.

Volg en mis niks...

Kom meer te weten over StudioMieke, mis geen acties en bekijk nog meer werk.

Klik en volg