Boek nu jouw shoot

Alle gegevens worden met privacy bewaard en zijn enkel nodig/verplicht voor de administratie.

*BELANGRIJK:

U geeft StudioMieke automatisch alle toestemming om de foto’s te gebruiken voor commerciële en/of promotie doeleinden op internet. Zoals: Portfolio, Social media etc. Indien bezwaar; neem contact op met StudioMieke.

Na het voltooien van bovenstaand formulier, ontvangt u binnen 24 uur een bevestigingsmail van StudioMieke. 

Persoonlijke gegevens zijn verplicht voor de administratie. Hier wordt verder niks mee gedaan en blijft tussen de klant en StudioMieke.

Volg en mis niks...

Krijg exclusieve behind the scenes, acties en zie voorgaande shoots!

#maakhetwaar

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke in leven gebracht. Ik wilde spontane en mooie herinneringen vastleggen die niet standaard zijn en eigenheid uitstralen. Herinneringen zijn waardevol. Je vergeet snel de tijd en het leven vliegt voorbij. Met de mooie en professionele foto’s leg ik de tijd voor je stil om er altijd op terug te kunnen kijken. Studio Mieke gaat voor 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Hoe jij het wilt, waar je het wilt en wanneer je het wilt. ik pas mij aan waar nodig en lever naar wens.  

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in trouwfotografie en heeft zij samen met andere trouwspecialisten in de media Amor bruiloften opgericht. Amor biedt het gehele totaalpakket voor de meest mooiste en unieke bruiloften,. Van videografie tot aan bruidskapsels.