Fotograaf Drenthe

Van jouw familie tot aan newborn.

Ik leg details en emotie op een prachtige manier vast. Zowel in de studio als buiten in de prachtige natuur. Maak jij het waar bij StudioMieke?

Leg herinneringen vast van de mooiste dag van je leven, je dierbaren en meer. Bij StudioMieke ben je op het juiste adres voor spontane en pure foto’s. De tijd vliegt vaak voorbij en je vergeet al snel de mooie momenten. Een fotoshoot is de perfecte manier om er altijd op terug te kunnen kijken.

familie fotoshoot drenthe en overijssel
Zwangerschap en Newborn fotoshoot Coevorden

Je ontvangt een gratis lookbook vol tips en inspiratie! Samen maken wij het waar.

Voor de aanvang van de shoot ontvang je een uitgebreid lookbook vol met waardevolle tips en richtlijnen. Elke sessie heeft zijn eigen set unieke en praktische suggesties, zodat je goed voorbereid aan de fotosessie begint. Van aanbevelingen voor kledingcombinaties die prachtig op camera overkomen tot handige voorbereidingen in huis die de newbornshoot vlot en comfortabel maken.

Met mijn begeleiding zorg ik ervoor dat je vol vertrouwen en zelfverzekerdheid de shoot ingaat. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen, zodat we samen die kostbare momenten kunnen vastleggen zonder dat jij je ergens zorgen over hoeft te maken. Je kunt erop vertrouwen dat we samen een prachtige en ontspannen sessie beleven, waarin we de mooiste herinneringen vastleggen die voor altijd gekoesterd zullen worden.

Voor elk moment.

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf in Coevorden en omgeving die jouw bijzondere momenten kan vastleggen? Zoek dan niet verder dan StudioMieke! StudioMieke is gespecialiseerd in het maken van prachtige foto’s op locatie en in de studio. Of je nu een bruiloft, zwangerschap, familieportret of newbornshoot wilt vastleggen, bij StudioMieke ben je aan het juiste adres. 

Familie fotoshoot

Bij StudioMieke of op een locatie naar keuze, kunnen wij jouw familie op een spontane manier vastleggen. De foto’s die we maken laten jullie zien zoals jullie echt zijn.

New Born & zwangerschap

Vang het moment van deze bijzondere tijd en geniet van het moment. StudioMieke komt graag bij jou thuis langs of je bent van harte welkom in de studio.

Duo portret

Ontdek hoeveel je op je broer of zus lijkt! StudioMieke zet jullie gezichten nauwkeurig naast elkaar zonder het gebruik van Photoshop, zodat het resultaat zo natuurlijk mogelijk blijft.

Verjaardag & Cake Smash

Viert jouw kindje binnenkort zijn of haar allereerste verjaardag? Of ben jij op zoek naar een unieke en gave verjaardagsfoto? Het kan allemaal! De studio wordt volledig versierd.  Jij bent de ster van de show!

Koppel shoot

Leg jullie liefde en geluk samen vast met je partner, want dat is pas echte liefde! StudioMieke maakt spontane foto’s in de studio of op locatie waarin jullie liefde en geluk duidelijk naar voren komen.

Maak jij het waar?

Boek nu en maak herinneringen voor altijd

Volg mij op social media!

Wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen en updates ontvangen over mijn passies en interesses? Volg mij dan op social media.

Klik en volg

StudioMieke
Fotograaf Drenthe

Als fotograaf in Coevorden en omstreken, maakt StudioMieke foto’s op diverse locaties, variërend van prachtige natuurplekken tot oude gebouwen en zelfs bij klanten thuis. De diensten zijn beschikbaar voor iedereen, en StudioMieke streeft naar het vastleggen van de eigenheid van jouw familie, bedrijf of dierbaren op een spontane en leuke manier. De creatieve benadering garandeert unieke foto’s die geen enkele keer hetzelfde zijn.

StudioMieke zorgt voor een ontspannen en comfortabele sfeer waarin iedereen op zijn of haar gemak wordt gesteld. Je krijgt kwaliteit, spontane beelden en uitstekende service voor een eerlijke en betaalbare prijs. StudioMieke biedt alles op maat en is bereid om aanpassingen te maken om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

StudioMieke is modern en flexibel, waardoor StudioMieke zich kan aanpassen aan jouw wensen. Of je nu last-minute een fotoshoot nodig hebt of snel een cadeau wilt regelen, StudioMieke denkt graag met je mee.

Kijk op Facebook en Instagram voor eerdere fotosessies. Deze sessies vinden plaats in Coevorden en omgeving of in de studio. Deze is gevestigd in Stieltjeskanaal 104, 7756PG.