Familieshoot Emmen

Familieshoot Emmen en omgeving.

Op zoek naar een onvergetelijke familiefotoshoot in Emmen? Bij StudioMieke leggen we jouw dierbaarste momenten vast op een spontane en echte manier. Of het nu gaat om een gezellige fotosessie in de studio of een unieke buitenlocatie, wij zorgen ervoor dat jullie herinneringen voor altijd worden vastgelegd.

StudioMieke zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en de beste versie van jezelf kunnen laten zien. Of het nu gaat om een familieportret, duo-portret of individuele foto’s, StudioMieke maakt de perfecte foto’s voor jullie.

Kies voor StudioMieke voor een unieke en professionele familiefotoshoot in Emmen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact met StudioMieke op om te bespreken hoe we jouw familie het beste kunnen vastleggen!

Wil jij graag een onvergetelijke fotoshoot boeken? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een afspraak!

Koester de herinneringen en blader terug door de waardevolle foto's
Familieshoot Emmen

Een unieke fotosessie met het gezin/familie in Emmen.

Familie fotoshoot

StudioMieke biedt de mogelijkheid om zowel op locatie als in de studio te fotograferen, met als doel jouw gezin op een spontane manier vast te leggen – precies zoals jullie zijn.

 

New Born

Bij StudioMieke kun je de mogelijkheid benutten om deze speciale tijd vast te leggen en even tot rust te komen. Je hebt de keuze om te kiezen voor een fotosessie op locatie bij jou thuis in een vertrouwde omgeving, of bij StudioMieke in de studio. Tijdens de sessie worden spontane foto’s gemaakt die jullie op een echte manier weergeven.

 
 

Duo portret

Kom erachter hoeveel jij op je broer of zus lijkt met een duo portret! StudioMieke plaatst jullie gezichten zorgvuldig naast elkaar zonder gebruik te maken van photoshop, om te tonen hoezeer jullie op elkaar lijken.

Verjaardag & Cake Smash

Wil jij op een unieke en bijzondere manier de eerste verjaardag van jouw kindje vieren of een speciale verjaardagsfoto maken? Dan moet je bij StudioMieke zijn! De studio wordt volledig versierd met ballonnen, glitters en nog veel meer om er een feestelijke omgeving van te maken die volledig aansluit op jouw wensen.

 

Koppel shoot

Vang jullie liefde en geluk samen op bij StudioMieke. Op een prachtige locatie of in de studio worden spontane foto’s gemaakt waarin jullie liefde schittert. Want wat is er nu mooier dan jullie liefde en geluk samen vast te leggen?

 

Aanzoek en trouwen

Van harte gefeliciteerd met dit bijzondere en wellicht mooiste moment in jullie leven! Het verdient natuurlijk een prachtige herinnering. Kies daarom voor StudioMieke, dé uitgelezen keuze. Wij leggen elk detail en elke emotie voor jullie vast als geen ander.

 
 

Vriendinnen shoot

Wil je jullie vriendschap voor altijd vastleggen? Een fotoshoot met je vriendinnen is absoluut onmisbaar op jullie bucket list. Samen lachen, quality time doorbrengen en spontane foto’s maken om voor altijd te koesteren.

 

Zwangerschap

Een van de meest bijzondere periodes in je leven. Leg deze magische tijd vast voordat het te laat is. Zwangerschap is prachtig, net zoals jij. Jouw buik en zwangerschap staan centraal tijdens de fotoshoot. StudioMieke biedt speciale kleding aan voor zwangerschapsshoots.

 

Event & zakelijk

Wil je jouw bedrijf of evenement op een professionele manier vastleggen voor op de website of social media? Dan moet je bij StudioMieke zijn. Wij maken foto’s die het verhaal achter jouw bedrijf of evenement vertellen. Professionele foto’s zijn essentieel om een goede indruk te maken en StudioMieke zorgt ervoor dat jouw bedrijf of evenement er op zijn best uitziet.

 
 

Fotoservice

Hoogste kwaliteit

karakter in huis

industriële familie shoot Pand Oko

Familieshoot Emmen en omgeving.

Volg en blijf op de hoogte van de laatste fotoshoots

Fotografie visagie haarstyling

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Professionele fotostudio

In December 2021 werd Studio Mieke opgericht met het idee om spontane en unieke herinneringen vast te leggen met een persoonlijkheid en uitstraling die bij jou past. Herinneringen zijn kostbaar en de tijd vliegt voorbij. Met prachtige professionele foto’s kan Studio Mieke de tijd stilzetten, zodat je altijd terug kunt kijken naar deze bijzondere momenten. Studio Mieke streeft naar 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Het kan op jouw manier, waar en wanneer je maar wilt. Flexibiliteit en maatwerk zijn belangrijke speerpunten.

Naast fotografie is Studio Mieke ook gespecialiseerd in grafisch ontwerp en het maken van persoonlijke uitnodigingskaarten voor speciale gelegenheden. Voor elk moment een unieke en persoonlijke kaart die met liefde, passie en creativiteit wordt gemaakt. Het is tenslotte een geluk in een envelop.