Familie shoot Emmen en omstreken. Van studio tot aan natuurlocaties.

Op zoek naar een onvergetelijke familiefotoshoot in Emmen? Bij StudioMieke leggen we jouw dierbaarste momenten vast op een spontane en echte manier. Of het nu gaat om een gezellige fotosessie in de studio of een unieke buitenlocatie, wij zorgen ervoor dat jullie herinneringen voor altijd worden vastgelegd.

StudioMieke zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en de beste versie van jezelf kunnen laten zien. Of het nu gaat om een familieportret, duo-portret of individuele foto’s, StudioMieke maakt de perfecte foto’s voor jullie.

Kies voor StudioMieke voor een unieke en professionele familiefotoshoot in Emmen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact met StudioMieke op om te bespreken hoe we jouw familie het beste kunnen vastleggen!

Maak jij het waar?

Boek nu een fotoshoot in Emmen

Een unieke fotosessie met het hele gezin/familie in Emmen.

Familieshoot Emmen en omgeving.

Volg en blijf op de hoogte van de laatste fotoshoots

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Professionele fotostudio

In December 2021 werd Studio Mieke opgericht met het idee om spontane en unieke herinneringen vast te leggen met een persoonlijkheid en uitstraling die bij jou past. Herinneringen zijn kostbaar en de tijd vliegt voorbij. Met prachtige professionele foto’s kan Studio Mieke de tijd stilzetten, zodat je altijd terug kunt kijken naar deze bijzondere momenten. Studio Mieke streeft naar 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Het kan op jouw manier, waar en wanneer je maar wilt. Flexibiliteit en maatwerk zijn belangrijke speerpunten.

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in trouwfotografie en heeft zij samen met andere trouwspecialisten in de media Amor bruiloften opgericht. Amor biedt het gehele totaalpakket voor de meest mooiste en unieke bruiloften,. Van videografie tot aan bruidskapsels.