FOTOSTUDIO & OP LOCATIE

Herinneringen

voor altijd

Fotograaf Coevorden en omgeving. Fotografie waarbij herinneringen tijdloos worden.

Bij StudioMieke leggen we kostbare momenten vast op een natuurlijke en spontane wijze, gewoon zoals jij bent. Of het nu gaat om newborn shoots of familie shoots op een prachtige locatie, in Coevorden en omstreken ben ik, Mieke, er om jou te verwelkomen.

Fotograaf Coevorden Drenthe en Overijssel

Volg en bekijk voorgaande familie shoots.

Zwangerschap & Newborn

Vang de glans van je zwangerschap en de band met je partner tijdens een waardevolle fotosessie. Na de geboorte van jullie kleintje, vereeuwigen we de tederheid en puurheid van de eerste dagen met een newbornshoot, inclusief gezinsfoto's

Familie fotoshoot Drenthe Overijssel

Familieshoot

Laat StudioMieke jouw gezin of familie op een ontspannen en spontane wijze vastleggen, hetzij op een locatie naar keuze of in onze studio. De fotoshoot wordt een feestje waar je met een glimlach op terugkijkt. Van groepsfoto's tot individuele portretten, alles wordt meegenomen.

Newborn Fotograaf Coevorden

En nog veel meer...

Duo portretten, koppel shoots, bruiloften. StudioMieke staat klaar voor elk moment die waardevol is.

Studiomieke fotograaf coevorden

Hét gezicht achter StudioMieke

“Ik zie het als mijn taak om de emoties, de liefde en de schoonheid van het moment te vangen in mijn foto’s en zo een blijvende herinnering te creëren.” – Actief in Coevorden en in de wijde omgeving

Een foto is niet alleen een momentopname, het is een verhaal dat verteld wordt door middel van beelden. Als fotograaf heb ik de eer om dat verhaal vast te leggen en te bewaren voor de toekomstige generaties. Ik ben gespecialiseerd in fotografie en grafisch ontwerp. Bij mij ben je dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en geef ik je een onvergetelijke ervaring van begin tot eind. Familie shoots, zwangerschaps shoots, newborn aan huis en nog veel meer. Bij mij is vrijwel alles mogelijk.

 

Gelegen in Coevorden, werk ik in de omgeving van Drenthe en Overijssel. De fotostudio van StudioMieke is gelegen in Stieltjeskanaal, naast Coevorden.

Maak jij het waar?

Leg kostbare herinneringen vast en koester ze voor altijd.

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

Studio Mieke werd in december 2021 opgericht om spontane en unieke herinneringen vast te leggen die vol karakter en eigenheid zijn. Herinneringen zijn onbetaalbaar, en het leven gaat zo snel voorbij. Met professionele en betekenisvolle foto’s kan ik de tijd even stilzetten zodat je er altijd naar terug kunt kijken. Studio Mieke staat voor 100% klanttevredenheid en denkt graag met je mee. Ik ben flexibel en pas me aan jouw wensen aan, of het nu gaat om locatie, tijd of stijl.

Daarnaast is Studio Mieke ook gespecialiseerd in grafisch ontwerp en maakt ik gelegenheidskaarten voor elke gelegenheid. Elk moment verdient een unieke en persoonlijke kaart die met veel passie en liefde wordt gemaakt en een vleugje eigenheid heeft. Het is tenslotte een stukje geluk in een envelop.