Actief in Coevorden en in de omgeving.

Familie fotoshoot

Op locatie of in de studio van StudioMieke, worden jouw familie op een spontane en natuurlijke manier vastgelegd, precies zoals jullie zijn.

New Born

Vang het bijzondere moment met StudioMieke. Laat de tijd even stilstaan en geniet van het moment. StudioMieke biedt zowel thuisfotoshoots aan in een vertrouwde omgeving als studiofotoshoots.

Duo portret

Ontdek hoeveel jij en je broer of zus op elkaar lijken met een uniek duo portret! Twee hoofden worden samengevoegd tot één portret op een spontane en natuurlijke manier. Het is een geweldig cadeau om aan je ouders te geven of om zelf te hebben.

 

Verjaardag & Cake Smash

De eerste verjaardag van jouw kindje is een bijzonder moment dat je niet wilt missen. Maar ook voor een unieke en gave verjaardagsfoto ben je bij ons aan het juiste adres! Onze studio wordt helemaal versierd met ballonnen, glitters en nog veel meer. Het is jouw feestje en wij zorgen voor een onvergetelijke herinnering.

Koppel shoot

Leg jullie liefde en geluk samen vast, dat is echt iets om te koesteren! StudioMieke maakt spontane foto’s van jullie op een mooie locatie of in de studio, waarbij jullie liefde duidelijk naar voren komt.

 

Aanzoek en trouwen

Gefeliciteerd met deze bijzondere en misschien wel mooiste gebeurtenis in jullie leven! Het is natuurlijk belangrijk om deze momenten vast te leggen en StudioMieke doet dit als geen ander. Van de kleinste details tot de meest intense emoties, StudioMieke weet het op een professionele en persoonlijke manier vast te leggen.

 
 
 

Vriendinnen shoot

Leg jullie vriendschap voor altijd vast met een vriendinnenshoot! Het is een ervaring die je niet wilt missen: samen lachen, quality time doorbrengen en spontane foto’s maken om te koesteren.

Zwangerschap

Laat de magische tijd van je zwangerschap vastleggen voordat het te laat is. Jouw prachtige buik en jouw zwangerschap staan centraal tijdens de speciale maternity shoot van StudioMieke. Wij hebben zelfs speciale kleding beschikbaar om ervoor te zorgen dat jij er op je best uitziet.

Event & zakelijk

Wil je nieuwe foto’s voor je website of social media? StudioMieke legt jouw bedrijf of evenement perfect vast. Met onze foto’s vertellen we het verhaal achter jouw bedrijf of event. Professionele foto’s zijn essentieel om jouw bedrijf of event goed te presenteren.

Fotograaf Coevorden

Coevorden en in de wijde omgeving

StudioMieke legt zowel persoonlijke als zakelijke waardevolle momenten vast. Of het nu gaat om een unieke bedrijfsshoot of het vastleggen van de speciale band tussen jou en je dierbaren, StudioMieke zorgt voor de mooiste foto’s om van te genieten voor altijd.

Gelegen in Coevorden, werkt StudioMieke in de omgeving van Drenthe en Overijssel. De fotostudio van StudioMieke is gelegen in Stieltjeskanaal, naast Coevorden.

 

Maak jij het waar?

Leg kostbare herinneringen vast en koester ze voor altijd.

Fotoservice

Hoogste kwaliteit

karakter in huis

industriële familie shoot Pand Oko

Fotograaf Coevorden Drenthe en Overijssel

Volg en bekijk voorgaande familie shoots.

Fotografie visagie haarstyling

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

Studio Mieke werd in december 2021 opgericht om spontane en unieke herinneringen vast te leggen die vol karakter en eigenheid zijn. Herinneringen zijn onbetaalbaar, en het leven gaat zo snel voorbij. Met professionele en betekenisvolle foto’s kan ik de tijd even stilzetten zodat je er altijd naar terug kunt kijken. Studio Mieke staat voor 100% klanttevredenheid en denkt graag met je mee. Ik ben flexibel en pas me aan jouw wensen aan, of het nu gaat om locatie, tijd of stijl.

Daarnaast is Studio Mieke ook gespecialiseerd in grafisch ontwerp en maakt ik gelegenheidskaarten voor elke gelegenheid. Elk moment verdient een unieke en persoonlijke kaart die met veel passie en liefde wordt gemaakt en een vleugje eigenheid heeft. Het is tenslotte een stukje geluk in een envelop.