Ben je op zoek naar een professionele fotograaf in de regio Emmen?

 StudioMieke is een professioneel fotografe die gespecialiseerd is in het vastleggen van belangrijke momenten in jouw leven. Of het nu gaat om jouw gezin, familie, zwangerschap of bedrijf, StudioMieke zorgt ervoor dat deze kostbare momenten worden vereeuwigd in prachtige foto’s.
 

Bovendien biedt StudioMieke ook verschillende opties voor het presenteren en delen van jouw waardevolle foto’s. Of je nu kiest voor een prachtig fotoalbum, ingelijste afdrukken voor aan de muur of digitale bestanden om te delen met je dierbaren, StudioMieke zorgt ervoor dat je de foto’s op een manier kunt bewaren die bij jouw wensen past.

Familie fotoshoot Drenthe Overijssel

Familie fotoshoot

Bij StudioMieke is het mogelijk om op locatie of in de studio te fotograferen. Het doel is om jouw familie op een spontane manier vast te leggen, precies zoals jullie zijn.

New Born

StudioMieke biedt de mogelijkheid om deze bijzondere tijd vast te leggen en even te pauzeren. Je kunt kiezen voor een fotosessie op locatie bij jou thuis in een vertrouwde omgeving, of bij StudioMieke in de studio. Zo worden er spontane foto’s gemaakt die jullie op een echte manier weergeven.

 

Duo portret

Ontdek hoeveel je op je broer of zus lijkt met een duo portret! Bij StudioMieke worden jullie gezichten zorgvuldig naast elkaar geplaatst, zonder gebruik van photoshop, om te laten zien hoeveel jullie op elkaar lijken.

Verjaardag & Cake Smash

Wil jij op een unieke en speciale manier de eerste verjaardag van jouw kindje vieren of een bijzondere verjaardagsfoto maken? Dan ben je bij StudioMieke aan het juiste adres! De studio wordt helemaal versierd met ballonnen, glitters en nog veel meer om er een feestje van te maken dat helemaal past bij jouw wensen.

 
 
 

Koppel shoot

Leg jullie liefde en geluk samen vast bij StudioMieke. Op een mooie locatie of in de studio worden spontane foto’s gemaakt waarin jullie liefde er vanaf straalt. Want wat is er nu mooier dan jullie liefde en geluk samen vast te leggen?

Aanzoek en trouwen

Gefeliciteerd met dit bijzondere en wellicht mooiste moment van jullie leven! Het verdient natuurlijk een prachtige herinnering. StudioMieke is daarvoor de uitgelezen keuze. Van elk detail tot elke emotie, wij leggen het voor jullie vast als geen ander.

 

Vriendinnen shoot

Wil je de vriendschap voor altijd vastleggen? Een fotoshoot met je vriendinnen is een absolute must-have op jullie bucket list. Samen lachen, quality time doorbrengen en spontane foto’s maken om voor altijd te koesteren.

Zwangerschap

Een van de meest bijzondere periodes in je leven. Leg deze magische tijd vast voordat het te laat is. Zwangerschap is prachtig, net zoals jij. Jouw buik en zwangerschap staan centraal tijdens de fotoshoot. StudioMieke biedt speciale kleding voor maternity shoots.

 

Event & zakelijk

Wil je jouw bedrijf of evenement op een professionele manier vastleggen voor op de website of social media? Dan ben je bij StudioMieke aan het juiste adres. Wij maken foto’s die het verhaal achter jouw bedrijf of evenement vertellen. Professionele foto’s zijn essentieel om een goede indruk te maken en StudioMieke zorgt ervoor dat jouw bedrijf of evenement er op z’n best uitziet.

 
Fotograaf Emmen

Regio Emmen en omliggende gebieden.

StudioMieke legt zowel kostbare momenten van particulieren als zakelijke gelegenheden vast. Of het nu gaat om een unieke bedrijfsshoot of het vastleggen van de speciale band met je geliefden, StudioMieke zorgt ervoor dat je deze momenten voor altijd kunt koesteren met de mooiste foto’s.

Gelegen in Coevorden, bedient StudioMieke de regio Drenthe en Overijssel. De fotostudio van StudioMieke bevindt zich in Stieltjeskanaal, naast Coevorden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een fotoshoot bij StudioMieke!

Koester de herinneringen en blader terug door de waardevolle foto's

Fotoservice

Hoogste kwaliteit

karakter in huis

industriële familie shoot Pand Oko

Fotograaf Emmen Drenthe en Overijssel

Volg en bekijk voorgaande fotoshoots.

fotograaf coevorden Drenthe Overijssel

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In December 2021 is Studio Mieke opgericht. Het idee was om spontane en unieke herinneringen vast te leggen met een eigen persoonlijkheid en uitstraling. Herinneringen zijn kostbaar en de tijd vliegt voorbij. Met prachtige professionele foto’s kan ik de tijd voor jou stilzetten, zodat je er altijd op terug kunt kijken. Studio Mieke streeft naar 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Het kan op jouw manier, waar en wanneer je maar wilt. Ik ben flexibel en lever op maat.

Naast fotografie is Studio Mieke ook gespecialiseerd in grafisch ontwerp en het maken van uitnodigingskaarten voor speciale gelegenheden. Voor elk moment een unieke en persoonlijke kaart die met liefde, passie en een vleugje eigenheid wordt gemaakt. Het is tenslotte een geluk in een envelop.