FOTOSTUDIO & OP LOCATIE

Herinneringen

voor altijd in Emmen

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf in de regio Emmen?

StudioMieke legt kostbare momenten op een ontspannen en natuurlijke wijze vast. Gewoon zoals jij bent. Of het nu gaat om Newborn shoots of familie shoots op een prachtige locatie als het Emmerdennenbos, in Emmen en omstreken sta ik -Mieke- voor je klaar.

Familie fotoshoot

Bij StudioMieke is het mogelijk om op locatie of in de studio te fotograferen. Het doel is om jouw familie op een spontane manier vast te leggen, precies zoals jullie zijn.

Duo portret

Ontdek hoeveel je op je broer of zus lijkt met een duo portret! Bij StudioMieke worden jullie gezichten zorgvuldig naast elkaar geplaatst, zonder gebruik van photoshop, om te laten zien hoeveel jullie op elkaar lijken.

Verjaardag & Cake Smash

Wil jij op een unieke en speciale manier de eerste verjaardag van jouw kindje vieren of een bijzondere verjaardagsfoto maken? Dan ben je bij StudioMieke aan het juiste adres! De studio wordt helemaal versierd met ballonnen, glitters en nog veel meer om er een feestje van te maken dat helemaal past bij jouw wensen.

 
 
 

New Born

StudioMieke biedt de mogelijkheid om deze bijzondere tijd vast te leggen en even te pauzeren. Je kunt kiezen voor een fotosessie op locatie bij jou thuis in een vertrouwde omgeving, of bij StudioMieke in de studio. Zo worden er spontane foto’s gemaakt die jullie op een echte manier weergeven.

 

Zwangerschap

Een van de meest bijzondere periodes in je leven. Leg deze magische tijd vast voordat het te laat is. Zwangerschap is prachtig, net zoals jij. Jouw buik en zwangerschap staan centraal tijdens de fotoshoot. StudioMieke biedt speciale kleding voor maternity shoots.

 
Studiomieke fotograaf coevorden

Hét gezicht achter StudioMieke

“Ik zie het als mijn taak om de emoties, de liefde en de schoonheid van het moment te vangen in mijn foto’s en zo een blijvende herinnering te creëren.”

Een foto is niet slechts een momentopname; het is een liefdevol verhaal dat door middel van beelden wordt verteld. Als fotograaf koester ik het voorrecht om deze liefde vast te leggen en te bewaren voor toekomstige generaties. Mijn specialiteit omvat zowel fotografie als grafisch ontwerp, waarmee ik je verzekering bied voor de hoogste kwaliteit en een onvergetelijke ervaring van begin tot eind. Of het nu gaat om intieme familie shoots, verwachtingsvolle zwangerschapssessies, knusse newborn fotoshoots thuis, of andere bijzondere momenten, bij mij is vrijwel alles mogelijk, doordrenkt met liefde en zorg.

Fotograaf Emmen

Regio Emmen en omliggende gebieden.

Van hartverwarmende familieshoots tot teder vastgelegde newborn momenten, Ik vang kostbare herinneringen in beeld. Kies voor een ervaren fotograaf die in Emmen en omgeving klaarstaat om jullie onvergetelijke momenten vast te leggen. Boek vandaag nog jouw shoot en creëer blijvende herinneringen met StudioMieke.

Gelegen in Coevorden, werkt StudioMieke in de regio Drenthe en Overijssel. De fotostudio van StudioMieke bevindt zich in Stieltjeskanaal, naast Coevorden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een fotoshoot bij StudioMieke!

Koester de herinneringen en blader terug door de waardevolle foto's

Reviews fotograaf Coevorden

Wat was de ervaring bij Studio Mieke?

Zaterdag 7 oktober hebben een familieshoot gedaan. Mn moeder had zelf een suggestie gedaan voor een locatie. Dit was geen probleem en er werd flexibel mee omgegaan. Ook heeft m'n moeder Mieke bericht over kledingadvies. Ook daarin is mama gewoon te woord gestaan, ookal valt dit misschien buiten Mieke haar "job discription" De fotoshoot zelf.....
Familie fotoshoot Drenthe Overijssel
Familie Meppelink
Familie shoot natuur
Fijne samenwerking. Mieke is heel toegankelijk en sociaal. Het contact verloopt professioneel, er is veel informatie op de website en via de mail, zodat je jezelf kan voorbereiden voor een zo mooi mogelijk resultaat. Daarnaast geeft Mieke ook advies over de kledingkeuze. Inclusief styling en make-up van Manon ...
Zwangerschapsshoot coevorden
Eline Bosman
Zwangerschap & newborn

Fotograaf Emmen Drenthe en Overijssel

Volg en bekijk voorgaande fotoshoots.

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In December 2021 is Studio Mieke opgericht. Het idee was om spontane en unieke herinneringen vast te leggen met een eigen persoonlijkheid en uitstraling. Herinneringen zijn kostbaar en de tijd vliegt voorbij. Met prachtige professionele foto’s kan ik de tijd voor jou stilzetten, zodat je er altijd op terug kunt kijken. Studio Mieke streeft naar 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Het kan op jouw manier, waar en wanneer je maar wilt. Ik ben flexibel en lever op maat.

Naast fotografie is Studio Mieke ook gespecialiseerd in grafisch ontwerp en het maken van uitnodigingskaarten voor speciale gelegenheden. Voor elk moment een unieke en persoonlijke kaart die met liefde, passie en een vleugje eigenheid wordt gemaakt. Het is tenslotte een geluk in een envelop.