FOTOSTUDIO & OP LOCATIE

Herinneringen voor altijd

fotograaf Hardenberg

(Familie)shoots in omgeving Hardenberg

Van een prachtige en spontane familieshoot in Hardenberg, tot aan een newborn sessie aan huis. StudioMieke staat voor vele fotoshoots klaar in Hardenberg en omgeving.

Studiomieke fotograaf coevorden

Hét gezicht achter StudioMieke

“Mijn missie is het vastleggen van de emoties, liefde en schoonheid van het moment in mijn foto’s, met als doel een blijvende herinnering te creëren.”

Als professionele fotograaf in Hardenberg ga ik verder dan alleen het vastleggen van momenten; ik vertel verhalen door middel van beelden. Mijn specialisaties omvatten fotografie en grafisch ontwerp, waarbij ik streef naar de hoogste kwaliteit.

Met een focus op familie shoots, zwangerschaps shoots, newborn aan huis en meer, bied ik veelzijdige mogelijkheden. Ervaar onvergetelijke fotosessies van begin tot eind met mij als jouw toegewijde fotograaf.

Reviews fotograaf Coevorden

Wat was de ervaring bij Studio Mieke?

Zaterdag 7 oktober hebben een familieshoot gedaan. Mn moeder had zelf een suggestie gedaan voor een locatie. Dit was geen probleem en er werd flexibel mee omgegaan. Ook heeft m'n moeder Mieke bericht over kledingadvies. Ook daarin is mama gewoon te woord gestaan, ookal valt dit misschien buiten Mieke haar "job discription" De fotoshoot zelf.....
Familie fotoshoot Drenthe Overijssel
Familie Meppelink
Familie shoot natuur
Fijne samenwerking. Mieke is heel toegankelijk en sociaal. Het contact verloopt professioneel, er is veel informatie op de website en via de mail, zodat je jezelf kan voorbereiden voor een zo mooi mogelijk resultaat. Daarnaast geeft Mieke ook advies over de kledingkeuze. Inclusief styling en make-up van Manon ...
Zwangerschapsshoot coevorden
Eline Bosman
Zwangerschap & newborn

Maak jij het waar?

Boek een (familie)shoot in Hardenberg
Fotograaf Hardenberg

Hardenberg en omgeving

Ga voor een ongedwongen, ontspannen en gezellige fotoshoot. Met als eindresultaat? Herinneringen voor altijd.

StudioMieke is gevestigd in Coevorden en werkt in omgeving Drenthe en Overijssel. De fotostudio van StudioMieke is gevestigd in Stieltjeskanaal. (Naast Coevorden). 

Ook werkzaam in Hardenberg, Dedemsvaart, Slagharen en omstreken.

Fotograaf Hardenberg Drenthe en Overijssel

Volg en bekijk voorgaande fotoshoots.

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke in leven gebracht. Ik wilde spontane en mooie herinneringen vastleggen die niet standaard zijn en eigenheid uitstralen. Herinneringen zijn waardevol. Je vergeet snel de tijd en het leven vliegt voorbij. Met de mooie en professionele foto’s leg ik de tijd voor je stil om er altijd op terug te kunnen kijken. Studio Mieke gaat voor 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Hoe jij het wilt, waar je het wilt en wanneer je het wilt. Ik pas mij aan waar nodig en lever naar wens.  

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in grafisch vormgeven en het maken van gelegenheidskaarten. Voor elk moment een unieke en persoonlijke kaart. Deze kaarten worden gemaakt met veel liefde, passie en een randje eigenheid. Het is tenslotte een geluk in een envelop.