FOTOSTUDIO & OP LOCATIE

Herinneringen voor altijd

Fotograaf Hoogeveen

Fotograaf Hoogeveen en omgeving. Maak herinneringen voor altijd.

In de warme sfeer van StudioMieke leggen we kostbare momenten op een natuurlijke en spontane manier vast, helemaal in lijn met jouw eigenheid. Of het nu gaat om betoverende newborn shoots of gezellige familie shoots op schitterende locaties, ik, Mieke, sta klaar om jou te verwelkomen in Hoogeveen en de omliggende gebieden

Fotograaf Hoogeveen Drenthe en Overijssel

Volg en bekijk wie StudioMieke is

Zwangerschap & Newborn

Vang de glans van je zwangerschap en de band met je partner tijdens een waardevolle fotosessie. Na de geboorte van jullie kleintje, vereeuwigen we de tederheid en puurheid van de eerste dagen met een newbornshoot, inclusief gezinsfoto's

Familie fotoshoot Drenthe Overijssel

Familieshoot

Ervaar bij StudioMieke een ontspannen en spontane fotosessie voor jouw gezin of familie, zowel op een locatie naar keuze als in onze studio. De fotoshoot wordt een waar feest, waar je met een glimlach op terugkijkt. Van groepsfoto's tot individuele portretten, alles wordt professioneel vastgelegd.

2 in 1 portret

En nog veel meer...

Duo portretten, koppel shoots, bruiloften. StudioMieke staat klaar voor elk moment die waardevol is.

Studiomieke fotograaf coevorden

Hét gezicht achter StudioMieke

Mijn missie is het vastleggen van emoties, liefde en de schoonheid van het moment in mijn foto’s, waardoor ik blijvende herinneringen kan creëren. Mijn werkgebied omvat niet alleen Hoogeveen, maar ook de ruime omgeving.

Een foto is meer dan een plaatje, het vertelt een verhaal. Als fotograaf is het mijn taak om die verhalen vast te leggen en te bewaren voor latere generaties. Ik ben gespecialiseerd in foto’s maken en ontwerpen. Bij mij krijg je altijd topkwaliteit en een fijne ervaring van begin tot eind. Ik bied allerlei fotoshoots aan, zoals voor families, zwangerschappen, en pasgeboren baby’s, zowel bij jou thuis als in mijn studio.

Ik werk in Hoogeveen en de omgeving van Drenthe en Overijssel. Mijn studio, StudioMieke, bevindt zich in Stieltjeskanaal, naast Coevorden.

Maak jij het waar?

Leg kostbare herinneringen vast en koester ze voor altijd.

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

Studio Mieke is opgericht in december 2021 met als doel spontane en unieke herinneringen vast te leggen, vol karakter en eigenheid. Herinneringen zijn kostbaar, en het leven vliegt voorbij. Met professionele en betekenisvolle foto’s kan ik die momenten bevriezen, zodat je er altijd naar terug kunt kijken. Bij Studio Mieke staat 100% klanttevredenheid centraal, en ik denk graag met je mee. Flexibiliteit is key, of het nu gaat om locatie, tijd of stijl.

Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in grafisch ontwerp en maak ik gelegenheidskaarten voor elke gebeurtenis. Elk moment verdient een unieke kaart, met passie en liefde gemaakt, en een vleugje eigenheid. Het is immers een stukje geluk in een envelop.

Daarnaast is Studio Mieke ook gespecialiseerd in grafisch ontwerp en maakt ik gelegenheidskaarten voor elke gelegenheid. Elk moment verdient een unieke en persoonlijke kaart die met veel passie en liefde wordt gemaakt en een vleugje eigenheid heeft. Het is tenslotte een stukje geluk in een envelop.