Fotograaf Slagharen en omgeving

Familie fotoshoot

Op locatie of bij StudioMieke in de studio. Jouw familie wordt op een spontane manier vastgelegd. Foto’s zoals jullie écht zijn.

New Born

Leg deze bijzondere tijd vast met StudioMieke. Zet de tijd even stil en geniet. StudioMieke komt graag langs aan huis in de vertrouwde omgeving of kom langs in de studio.

Duo portret

Hoeveel lijk jij op je broer of zus? Kom er achter met een duo portret! Jullie gezichten worden tot in de perfectie naast elkaar gezet, zonder het te photoshoppen.

Verjaardag & Cake Smash

De allereerste verjaardag van jouw kindje? Of wil jij een unieke en gave verjaardagsfoto? Dat kan! De studio wordt helemaal versierd met ballonnen, glitters en nog veel meer. Het is jouw feestje.

Koppel shoot

Samen met je partner jullie liefde en geluk vastleggen. Dat is pas écht liefde! In de studio of op een mooie locatie maken wij spontane foto’s waarin jullie geluk er vanaf straalt.

Aanzoek en trouwen

Gefeliciteerd! Dit bijzondere en misschien wel mooiste moment uit jullie leven moet natuurlijk worden vastgelegd. StudioMieke doet dit als geen ander. Van details tot aan emotie.

Vriendinnen shoot

Samen de vriendschap voor altijd vastleggen? Een vriendinnen shoot moet echt op jullie bucket list komen te staan. Lachen, tijd samen doorbrengen en spontane foto’s samen maken.

Zwangerschap

Een van de mooiste tijden van je leven. Leg deze magische tijd vast voordat het te laat is. Zwangerschap is prachtig net zoals jij. Jouw buik en zwangerschap staat centraal. StudioMieke heeft speciale maternity shoot kleding.

Event & zakelijk

Nieuwe foto’s voor op de website of socials? StudioMieke legt jouw bedrijf of event perfect vast. StudioMieke maakt foto’s die het verhaal vertellen achter het bedrijf of event. Professionele foto’s zijn essentieel.

Fotograaf Slagharen

Slagharen en omgeving

StudioMieke legt zowel particulieren als zakelijke waardevolle momenten vast. Een unieke bedrijfsshoot of samen met je dierbaren jullie speciale band vastleggen. StudioMieke laat je nagenieten met de mooiste foto’s voor altijd. 

StudioMieke is gevestigd in Coevorden en werkt in omgeving Drenthe en Overijssel. De fotostudio van StudioMieke is gevestigd in Stieltjeskanaal. (Naast Coevorden). 

Maak jij het waar?

geniet en kijk terug met waardevolle foto's

Fotoservice

Hoogste kwaliteit

karakter in huis

industriële familie shoot Pand Oko

Fotograaf Slagharen Drenthe en Overijssel

Volg en bekijk voorgaande fotoshoots.

Fotografie visagie haarstyling

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke in leven gebracht. Ik wilde spontane en mooie herinneringen vastleggen die niet standaard zijn en eigenheid uitstralen. Herinneringen zijn waardevol. Je vergeet snel de tijd en het leven vliegt voorbij. Met de mooie en professionele foto’s leg ik de tijd voor je stil om er altijd op terug te kunnen kijken. Studio Mieke gaat voor 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Hoe jij het wilt, waar je het wilt en wanneer je het wilt. Ik pas mij aan waar nodig en lever naar wens.  

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in grafisch vormgeven en het maken van gelegenheidskaarten. Voor elk moment een unieke en persoonlijke kaart. Deze kaarten worden gemaakt met veel liefde, passie en een randje eigenheid. Het is tenslotte een geluk in een envelop.