FOTOSTUDIO & OP LOCATIE

Herinneringen

voor altijd in Slagharen

Fotograaf Slagharen voor waardevolle en tijdloze herinneringen.

StudioMieke vangt waardevolle momenten op een relaxte en natuurlijke manier. Puur zoals jij bent. Of het nu om Newborn shoots gaat of familie shoots op prachtige locaties, in Slagharen en de nabije omgeving ben ik -Mieke- er voor jou.

dwingelderveld familieshoot

Natuur/aan huis

Ga je voor een familieshoot? Ontdek mijn favoriete natuurlocaties in omgeving Slagharen. Denk aan de zandverstuiving in Ommen. Of plan je een ontspannen newborn shoot? Dan kom ik graag aan huis.

Zwangerschapsshoot coevorden

Studio shoot

Ga je voor een tijdloze en moderne studiostoot? Voel je dan welkom in mijn gezellige en ontspannen studio. Deze is gevestigd in Stieltjeskanaal, net nabij Coevorden.

Shoot inplannen

Klik rechtsboven op boek jouw shoot! En binnenkort zie ik je graag op locatie of in de studio. Samen maken we de meest mooiste herinneringen voor altijd.

Fotograaf Slagharen en omgeving

Familie fotoshoot

Op locatie of bij StudioMieke in de studio. Jouw familie wordt op een spontane manier vastgelegd. Foto’s zoals jullie écht zijn.

New Born

Leg deze bijzondere tijd vast met StudioMieke. Zet de tijd even stil en geniet. StudioMieke komt graag langs aan huis in de vertrouwde omgeving of kom langs in de studio.

Duo portret

Hoeveel lijk jij op je broer of zus? Kom er achter met een duo portret! Jullie gezichten worden tot in de perfectie naast elkaar gezet, zonder het te photoshoppen.

Zwangerschap

Een van de mooiste tijden van je leven. Leg deze magische tijd vast voordat het te laat is. Zwangerschap is prachtig net zoals jij. Jouw buik en zwangerschap staat centraal. StudioMieke heeft speciale maternity shoot kleding.

Verjaardag & Cake Smash

De allereerste verjaardag van jouw kindje? Of wil jij een unieke en gave verjaardagsfoto? Dat kan! De studio wordt helemaal versierd met ballonnen, glitters en nog veel meer. Het is jouw feestje.

Fotograaf Slagharen Drenthe en Overijssel

Volg en bekijk voorgaande fotoshoots.

Fotograaf Slagharen

Slagharen en omgeving

Als gedreven fotograaf zoek ik voortdurend naar de meest prachtige omgevingen, waaronder de locaties in Slagharen en Dedemsvaart, om jouw speciale momenten vast te leggen.

Vanuit mijn thuisbasis in Coevorden neem ik je mee op een unieke fotografie-ontdekkingsreis.

Boek vandaag nog jouw fotosessie en maak samen met mij herinneringen voor altijd.

Maak jij het waar?

geniet en kijk terug met waardevolle foto's

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

In december 2021 is Studio Mieke in leven gebracht. Ik wilde spontane en mooie herinneringen vastleggen die niet standaard zijn en eigenheid uitstralen. Herinneringen zijn waardevol. Je vergeet snel de tijd en het leven vliegt voorbij. Met de mooie en professionele foto’s leg ik de tijd voor je stil om er altijd op terug te kunnen kijken. Studio Mieke gaat voor 100% tevredenheid en denkt graag met je mee. Hoe jij het wilt, waar je het wilt en wanneer je het wilt. Ik pas mij aan waar nodig en lever naar wens.  

Daarnaast is Studio Mieke gespecialiseerd in grafisch vormgeven en het maken van gelegenheidskaarten. Voor elk moment een unieke en persoonlijke kaart. Deze kaarten worden gemaakt met veel liefde, passie en een randje eigenheid. Het is tenslotte een geluk in een envelop.