Natuur & studio shoots

Herinneringen voor altijd

Gramsbergen (familie)fotoshoot

Gramsbergen (familie)fotoshoot

Ik laat jouw momenten in Gramsbergen omtoveren tot liefdevolle herinneringen! Ik ben hier om jouw unieke verhaal vast te leggen, of het nu gaat om warme familieportretten, liefdevolle koppelsessies of een ontspannen newbornsessie. Met passie en creativiteit zorg ik ervoor dat jouw speciale momenten stralen in prachtige beelden.

Laten we samen liefdevolle herinneringen creëren – boek vandaag nog jouw fotosessie en maak herinneringen voor altijd.

Benieuwd naar een familieshoot in omgeving Gramsbergen?

Familie fotoshoot Drenthe Overijssel
Studiomieke fotograaf coevorden

Hét gezicht achter StudioMieke

“Ik zie het als mijn taak om de emoties, de liefde en de schoonheid van het moment te vangen in mijn foto’s en zo een blijvende herinnering te creëren.”

Ontdek de herinneringen van StudioMieke, waar ik, Mieke, niet alleen woon en werk in het sfeervolle Coevorden, maar ook mijn fotostudio heb gevestigd. Als gepassioneerd fotograaf ben ik voortdurend op zoek naar de meest prachtige omgevingen, waaronder de plekken in Gramsbergen en Hardenberg, om jouw bijzondere momenten vast te leggen.

Vanuit mijn thuisbasis in Coevorden breng ik jou een unieke fotografie-ervaring.

Boek vandaag nog jouw fotosessie en ontdek hoe ik met liefde en creativiteit jouw verhaal vertaal naar waardevolle beelden,.

Familieshoot dwingelderveld

Wat was de ervaring bij Studio Mieke?

Zaterdag 7 oktober hebben een familieshoot gedaan. Mn moeder had zelf een suggestie gedaan voor een locatie. Dit was geen probleem en er werd flexibel mee omgegaan. Ook heeft m'n moeder Mieke bericht over kledingadvies. Ook daarin is mama gewoon te woord gestaan, ookal valt dit misschien buiten Mieke haar "job discription" De fotoshoot zelf.....
Familie fotoshoot Drenthe Overijssel
Familie Meppelink
Familie shoot natuur
Fijne samenwerking. Mieke is heel toegankelijk en sociaal. Het contact verloopt professioneel, er is veel informatie op de website en via de mail, zodat je jezelf kan voorbereiden voor een zo mooi mogelijk resultaat. Daarnaast geeft Mieke ook advies over de kledingkeuze. Inclusief styling en make-up van Manon ...
Zwangerschapsshoot coevorden
Eline Bosman
Zwangerschap & newborn