Fotoshoot Oldemijer

Herinneringen voor altijd

Familieshoot Hardenberg

Familieshoot Coevorden

Familieshoot in het prachtige Hardenberg

Op zoek naar een waardevolle familieshoot in het prachtige Hardenberg, bij bijvoorbeeld de Oldemijer als perfecte locatie? Ontdek de mogelijkheden om jullie familie vast te leggen te midden van het prachtige landschap rondom Hardenberg, inclusief de rustieke sfeer bij de Oldemijer.

Laat mij jullie kostbare momenten vastleggen, omgeven door de natuurlijke rust van de Oldemijer. Of het nu gaat om de lieve kinderlachjes, formele familieportretten of ontspannen groepsfoto’s, ik zorg voor een professionele en relaxte sfeer om waardevolle herinneringen te creĆ«ren.

Boek nu jullie Hardenberg familieshoot en leg tijdloze herinneringen vast.

Benieuwd naar andere prachtige locaties?

Zwangerschapsshoot coevorden

Gratis lookbook vol kledingtips

Bij het boeken van onze familieshoot in Hardenberg ontvang je niet alleen tijdloze foto’s om te koesteren, maar profiteer je ook van een exclusief voordeel! Krijg een gratis lookbook vol stijlvolle kledingtips die naadloos aansluiten bij de betoverende omgeving van Hardenberg.

Of je nu kiest voor een casual, boho-chic of klassieke uitstraling, het lookbook biedt inspiratie voor elk gezinslid. Ontdek de perfecte outfits die in harmonie zijn met de natuurlijke setting en die de essentie van jullie gezin weerspiegelen.

Reserveer vandaag nog jullie onvergetelijke familieshoot in Hardenberg en geniet niet alleen van de prachtige omgeving, maar ook van de waardevolle toevoeging van ons gratis lookbook! Leg jullie momenten vast met stijl en laat de natuur dienen als het perfecte decor voor jullie unieke verhaal.

dwingelderveld familieshoot

Familieshoot dwingelderveld

Wat was de ervaring bij Studio Mieke?

Zaterdag 7 oktober hebben een familieshoot gedaan. Mn moeder had zelf een suggestie gedaan voor een locatie. Dit was geen probleem en er werd flexibel mee omgegaan. Ook heeft m'n moeder Mieke bericht over kledingadvies. Ook daarin is mama gewoon te woord gestaan, ookal valt dit misschien buiten Mieke haar "job discription" De fotoshoot zelf.....
Familie fotoshoot Drenthe Overijssel
Familie Meppelink
Familie shoot natuur
Fijne samenwerking. Mieke is heel toegankelijk en sociaal. Het contact verloopt professioneel, er is veel informatie op de website en via de mail, zodat je jezelf kan voorbereiden voor een zo mooi mogelijk resultaat. Daarnaast geeft Mieke ook advies over de kledingkeuze. Inclusief styling en make-up van Manon ...
Zwangerschapsshoot coevorden
Eline Bosman
Zwangerschap & newborn