industriële familie shoot Pand Oko

StudioMieke verzorgt graag een industriële fotoshoot voor jouw gezin of familie op de unieke locatie Pand Oko. Tijdens de shoot staan ontspanning en spontaniteit centraal en zorgt StudioMieke ervoor dat jullie met een glimlach op terugkijken. Na de shoot heb je waardevolle foto’s voor altijd als blijvende herinnering aan deze bijzondere ervaring. Wacht niet te lang en boek nu jouw eigen industriële familie shoot bij StudioMieke op Pand Oko.

Op een unieke locatie

Familie fotoshoot

Laat StudioMieke jouw gezin of familie op een unieke industriële locatie vastleggen. Ontspannen en spontaan, zorgt StudioMieke voor een plezierige fotoshoot waarbij je ongedwongen kunt lachen en genieten. Met de professionele foto’s als resultaat, kun je altijd terugkijken op deze bijzondere ervaring. Wacht niet te lang en boek nu jouw shoot bij StudioMieke!

Familie foto's voor altijd

oester waardevolle herinneringen en beleef deze opnieuw bij het terugkijken

Foto service

Hoogste kwaliteit

karakter in huis

industriële familie shoot Pand Oko

industriële familie shoot Pand Oko

Volg en bekijk voorgaande familie shoots.

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

Studio Mieke is opgericht in december 2021 met als doel spontane en unieke herinneringen vast te leggen die authenticiteit uitstralen en niet standaard zijn. Herinneringen zijn waardevol en het leven gaat snel voorbij. Door middel van mooie en professionele foto’s kunnen momenten worden vastgelegd en voor altijd worden gekoesterd. Bij Studio Mieke staat 100% klanttevredenheid voorop en wordt er graag meegedacht over de wensen van de klant, zoals waar en wanneer de fotoshoot plaatsvindt.

Naast het fotograferen is Studio Mieke ook gespecialiseerd in grafisch ontwerpen en het maken van gepersonaliseerde gelegenheidskaarten voor elke gelegenheid. Met veel liefde, passie en creativiteit worden deze kaarten op maat gemaakt met een unieke en persoonlijke touch. Het is tenslotte een stukje geluk in een envelop.