FOTOSTUDIO & OP LOCATIE

Herinneringen voor altijd.

Fotoshoot Pand Oko

Fotoshoot Pand Oko | Uniek, spontaan en met een stoer randje.

StudioMieke verzorgt graag een industriële fotoshoot voor jouw gezin of familie op de unieke locatie Pand Oko. Tijdens de shoot staan ontspanning en spontaniteit centraal en zorgt StudioMieke ervoor dat jullie met een glimlach op terugkijken. Na de shoot heb je waardevolle foto’s voor altijd als blijvende herinnering aan deze bijzondere ervaring. Wacht niet te lang en boek nu jouw eigen industriële familie shoot bij StudioMieke op Pand Oko.

industriële familie shoot Pand Oko

Volg en bekijk voorgaande familie shoots.

Studiomieke fotograaf coevorden

Hét gezicht achter StudioMieke

“Ik zie het als mijn taak om de emoties, de liefde en de schoonheid van het moment te vangen in mijn foto’s en zo een blijvende herinnering te creëren.”

Stap binnen in de unieke wereld van beelden en contrasten bij StudioMieke in Pand OKO, een industriële locatie in het hart van Overijssel. Hier wordt fotografie omarmd in een setting vol karakter en industriële sferen. Of je nu op zoek bent naar krachtige portretten of waardevolle familieshoot, Pand OKO biedt de perfecte achtergrond voor unieke beelden.

Boek vandaag nog jouw industriële (familie)shoot en maak herinneringen voor altijd.

Reviews fotograaf Coevorden

Wat was de ervaring bij Studio Mieke?

Zaterdag 7 oktober hebben een familieshoot gedaan. Mn moeder had zelf een suggestie gedaan voor een locatie. Dit was geen probleem en er werd flexibel mee omgegaan. Ook heeft m'n moeder Mieke bericht over kledingadvies. Ook daarin is mama gewoon te woord gestaan, ookal valt dit misschien buiten Mieke haar "job discription" De fotoshoot zelf.....
Familie fotoshoot Drenthe Overijssel
Familie Meppelink
Familie shoot natuur
Fijne samenwerking. Mieke is heel toegankelijk en sociaal. Het contact verloopt professioneel, er is veel informatie op de website en via de mail, zodat je jezelf kan voorbereiden voor een zo mooi mogelijk resultaat. Daarnaast geeft Mieke ook advies over de kledingkeuze. Inclusief styling en make-up van Manon ...
Zwangerschapsshoot coevorden
Eline Bosman
Zwangerschap & newborn

Fotograaf Coevorden en gelegenheidskaarten

Studio Mieke in het kort

Studio Mieke is opgericht in december 2021 met als doel spontane en unieke herinneringen vast te leggen die authenticiteit uitstralen en niet standaard zijn. Herinneringen zijn waardevol en het leven gaat snel voorbij. Door middel van mooie en professionele foto’s kunnen momenten worden vastgelegd en voor altijd worden gekoesterd. Bij Studio Mieke staat 100% klanttevredenheid voorop en wordt er graag meegedacht over de wensen van de klant, zoals waar en wanneer de fotoshoot plaatsvindt.

Naast het fotograferen is Studio Mieke ook gespecialiseerd in grafisch ontwerpen en het maken van gepersonaliseerde gelegenheidskaarten voor elke gelegenheid. Met veel liefde, passie en creativiteit worden deze kaarten op maat gemaakt met een unieke en persoonlijke touch. Het is tenslotte een stukje geluk in een envelop.