FOTOSTUDIO & OP LOCATIE

Maak herinneringen

Kerst familie fotoshoot

Kerst familie fotoshoot In coevorden en omgeving

Betreed de betoverende wereld van de feestdagen met een onvergetelijke kerstfotoshoot voor jou en je familie! Laat StudioMieke je leiden door een sprookjesachtige setting, omringd door dennenbomen, waar de magie van Kerstmis tot leven komt.

Of kies voor een intieme kerststudio-ervaring, waar warme lichtjes en gezellige decors zorgen voor een betoverende achtergrond voor jouw gezinfoto’s. StudioMieke vangt de liefdevolle momenten van samenzijn en de sprankelende sfeer van de feestdagen in beelden die je voor altijd zullen koesteren.

Wees er snel bij. vol=vol kerst familie fotoshoot

Beperkte plek beschikbaar voor de shoots! Beschikbaar vanaf oktober 2024

Wacht niet tot het te laat is! Boek nu jouw plek voor een van de toffe kerst shoots. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Maak dit kerstseizoen extra speciaal met StudioMieke’s Kerst Mini Shoots. Boek binnenkort en leg de magie van Kerstmis vast!

kerst fotoshoot baby chocolade bad

Baby Choco bad

Vanaf 8 maanden tot 14 maanden kan jouw baby heerlijk genieten van een choco bad! Een bad vol mega marshmallows en warmte. Ultiem genieten. En de uitkomst? Geweldige kerstfoto's van je kindje.

kerst fotoshoot baby

Studio shoot

Kom samen met je gezin in de kerststudio! Een geweldige en sfeervolle kerstsetting voor je gezin, kinderen of enkel je lieve kleine kindje! Ook huisdieren zijn natuurlijk toegestaan.

Oh dennenboom!

Bewonder samen met mij de prachtige dennenbomen en winterse sferen. Ideaal voor een cozy en natuurlijke gezin/familieshoot. Perfecte kerstfoto's voor op de kerstkaart en natuurlijk voor de herinneringen.

Blijf up to date voor de openingsdatum!

Kom meer te weten over StudioMieke, mis geen acties en bekijk nog meer werk!

Klik en volg

Studiomieke fotograaf coevorden

Jouw kerst fotograaf

” Ik beschouw het als mijn taak om de betoverende kerstemoties, de warmte en de sfeer van het moment vast te leggen in mijn foto’s en zo een blijvende kerstherinnering te creëren.”

Maak dit kerstseizoen onvergetelijk met een betoverende familiefotoshoot in de sfeervolle regio van Drenthe en Overijssel! StudioMieke verwelkomt jouw gezin in een feestelijke ambiance, omgeven door de charme van de winter. 

Of je nu kiest voor een fotoshoot tussen de dennenbomen, een knusse setting bij de open haard, of een andere kerstthema-achtergrond, StudioMieke zorgt ervoor dat de liefde en warmte van jullie familieband perfect worden vastgelegd.

Boek vandaag nog jouw Kerst familiefotoshoot en creëer kostbare herinneringen die de feestelijke sfeer van Drenthe en Overijssel weerspiegelen. Maak van deze kerst een moment om te koesteren met StudioMieke!