Newborn fotoshoot Coevorden

Waarom maar kiezen voor een van deze shoots? Leg elk bijzonder moment voor altijd vast.

Twijfel je of je beide shoots wilt doen? Of tegen een van beide? Bij twijfel biedt ik het perfecte pakket aan. Namelijk mijn unieke combi-deal. Dit is dé uitkomst voor jou als je bang bent om spijt te krijgen van een gemiste shoot. Bij de combi-deal krijg je een shoot in de studio + een shoot op locatie. Denk aan een prachtige en modern zwangerschapsshoot in de studio en geheel ontspannen de newborn shoot aan huis. Zelf bepaal je de keuze en zorg ik voor de belangrijkste detail: ontspanning en genieten!

Voorafgaand ontvang je een gratis lookbook vol tips! Van kledingadvies tot aan advies hoe jij je huis camera proof kan maken!

Zwangerschapsshoot

De zwangerschapsshoot raad ik vaak aan vanaf 28 weken tot max 34 weken. In deze periode is je buik vaak het mooiste en voel jij je nog fit en flexibel. Hoe meer je richting het einde gaat hoe meer ongemakken er kunnen opkomen. Plan dus zeker al vrij vroeg jouw fotoshoot in!

Client closet

Er is een client closet beschikbaar speciaal voor jou! Van prachtige zwangerschapsjurken voor in de studio tot een prachtige natuurlocatie jurk. Ik raad altijd wel aan om zelf ook 2/3 setjes mee te nemen, maar de kleding mag zeker geleend worden! In het lookbook staan de beschikbare items.

Newborn shoot

De newborn shoot kan zowel aan huis of op locatie. Voor studio raad ik een shoot aan in de eerste 2 weken. Dit zodat jullie kindje nog lekker en goed door kan slapen tijdens het shooten. Ook past de kleine perfect in de props die ik heb. Bij een studiosessie staat de kleine centraal. Ik maak prachtige en dromerige foto’s met diverse doeken, pakjes en kleedjes. Met aanvulling naar wens gezinsfoto’s.

Doe je de newborn shoot aan huis? Dan kom ik graag langs om jullie als gezin vast te leggen. Hiervoor geldt geen strikte tijdsbestek. Zelf zeg ik altijd in de eerste 10 weken, maar wil jij juist de emoties en lachende foto’s zien te krijgen? Dan kan het gerust later. We doen de shoots wanneer jij er aan toe bent. Ook als dit betekend dat het niet gaat lukken op de gewenste datum. Gezondheid en rust staat voorop.

Ben jij momenteel zwanger en wil jij dit heel graag? Neem dan zeker contact met mij op! Ik leg deze prachtige periode met veel liefde voor jullie vast.

Volg en mis niks...

Kom meer te weten over StudioMieke, mis geen acties en bekijk nog meer werk.

Klik en volg