StudioMieke

Fotograaf Coevorden en omgeving

Leg herinneringen vast van de mooiste dag van je leven, je dierbaren en meer. Bij StudioMieke ben je op het juiste adres voor spontane en pure foto’s. De tijd vliegt vaak voorbij en je vergeet al snel de mooie momenten. Een fotoshoot is de perfecte manier om er altijd op terug te kunnen kijken. Ik leg details en emotie op een prachtige manier vast. Maak jij het waar bij StudioMieke?

Fotograaf Coevorden en omgeving

Fotograaf Coevorden

Portret.

Laat je mooiste kant zien

industriële familie shoot Pand Oko

Familie industrieel.

Uniek en waardevol

Famile fotografie Coevorden

Familie natuur.

Spontaan en natuurlijk

Geboorte fotograaf

New Born.

Lifestyle en Studio

Werkwijze

StudioMieke is fotograaf in Coevorden en omgeving. StudioMieke maakt foto’s op locatie. Denk aan mooie natuurlocaties, oude panden maar ook bij klanten thuis kan StudioMieke foto’s maken. StudioMieke staat voor iedereen klaar.

StudioMieke denkt mee en legt eigenheid vast. Op een spontane en leuke manier leg ik de eigenheid van jouw familie, bedrijf of dierbaren vast. Door de creatieve en eigen foto’s die StudioMieke levert, is geen enkele foto hetzelfde. StudioMieke stelt iedereen op zijn of haar gemak en maakt er een spontane en rustige setting van. 

Bij StudioMieke krijg je kwaliteit, spontane beelden en de service die iedereen graag wilt. En dat voor een eerlijke en goede prijs. Daarnaast krijg je bij StudioMieke alles op maat en is er ruimte voor eventuele aanpassingen. StudioMieke is modern en flexibel. Wil je last minute een shoot? Of heb je snel een cadeau nodig? StudioMieke denkt mee en past zich aan waar mogelijk. Ook voor mensen met een klein budget zijn er opties.

Kijk op Facebook en Instagram voor eerdere fotosessies. Deze sessies vinden plaats in Coevorden en omgeving.

 

 

Wil jij ook herinneringen vast leggen voor altijd?

Neem dan nu contact op en wie weet zie ik jou snel!