Fotoshoot omgeving Drenthe en overijssel

Van familie's tot aan portretten.

Fotograaf coevorden

Ik leg details en emotie op een prachtige manier vast. Zowel in de studio als buiten in de prachtige natuur. Maak jij het waar bij StudioMieke?

Leg herinneringen vast van de mooiste dag van je leven, je dierbaren en meer. Bij StudioMieke ben je op het juiste adres voor spontane en pure foto’s. De tijd vliegt vaak voorbij en je vergeet al snel de mooie momenten. Een fotoshoot is de perfecte manier om er altijd op terug te kunnen kijken.

Fotograaf Coevorden

Voor elk moment.

Familie fotoshoot

Op locatie of bij StudioMieke in de studio. Jouw familie wordt op een spontane manier vastgelegd. Foto’s zoals jullie écht zijn.

New Born

Leg deze bijzondere tijd vast met StudioMieke. Zet de tijd even stil en geniet. StudioMieke komt graag langs aan huis in de vertrouwde omgeving of kom langs in de studio.

Duo portret

Hoeveel lijk jij op je broer of zus? Kom er achter met een duo portret! Jullie gezichten worden tot in de perfectie naast elkaar gezet, zonder het te photoshoppen.

Verjaardag & Cake Smash

De allereerste verjaardag van jouw kindje? Of wil jij een unieke en gave verjaardagsfoto? Dat kan! De studio wordt helemaal versierd met ballonnen, glitters en nog veel meer. Het is jouw feestje.

Koppel shoot

Samen met je partner jullie liefde en geluk vastleggen. Dat is pas écht liefde! In de studio of op een mooie locatie maken wij spontane foto’s waarin jullie geluk er vanaf straalt.

Aanzoek en trouwen

Gefeliciteerd! Dit bijzondere en misschien wel mooiste moment uit jullie leven moet natuurlijk worden vastgelegd. StudioMieke doet dit als geen ander. Van details tot aan emotie.

Ook herinneringen vastleggen?

Boek vandaag nog jouw shoot

Werkwijze

StudioMieke is fotograaf in Coevorden en omgeving. StudioMieke maakt foto’s op locatie. Denk aan mooie natuurlocaties, oude panden maar ook bij klanten thuis kan StudioMieke foto’s maken. StudioMieke staat voor iedereen klaar.

StudioMieke denkt mee en legt eigenheid vast. Op een spontane en leuke manier leg ik de eigenheid van jouw familie, bedrijf of dierbaren vast. Door de creatieve en eigen foto’s die StudioMieke levert, is geen enkele foto hetzelfde. StudioMieke stelt iedereen op zijn of haar gemak en maakt er een spontane en rustige setting van. 

Bij StudioMieke krijg je kwaliteit, spontane beelden en de service die iedereen graag wilt. En dat voor een eerlijke en goede prijs. Daarnaast krijg je bij StudioMieke alles op maat en is er ruimte voor eventuele aanpassingen. StudioMieke is modern en flexibel. Wil je last minute een shoot? Of heb je snel een cadeau nodig? StudioMieke denkt mee en past zich aan waar mogelijk. 

Kijk op Facebook en Instagram voor eerdere fotosessies. Deze sessies vinden plaats in Coevorden en omgeving of in de studio. Deze is gevestigd in Stieltjeskanaal 104, 7756PG.